Alp Duman
Parçalı Üye
- 26 Eylül 2014
- 4.384
- 3.543
- 1.523
Sorun pendikteymis renktas besiktasin kocası yedekte oturuyor nereden bileyimRenkdas Beşiktaş'a nazar degdirdin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun pendikteymis renktas besiktasin kocası yedekte oturuyor nereden bileyimRenkdas Beşiktaş'a nazar degdirdin
Şu sağ tarafa koyulan çocuk yerine Diaby kalsa ya da Thuram erken girse daha erken atarlardıezede beyın yok forvet oynayıp kanada hareketlenıyor aslında ikisi bi arada olsa olurdu
Gedson 85 küsürde yalandan kendini atınca pillerinin bittiği anlaşıldıCidden maçı açtım döndü maç
Pendik top göstermedi doğru düzgün
Abou’nun şutu ile Ox dışında da pozisyona giremedi tjk
Sonlara doğru çok yoruldular
97 dkda bitmesı lazım normaldeTüm maçı bulursam tek tek incelemek lazım çok net 7 dakika uzatma oynattı.
O kadar oldu mu bunlar?Oğlum gedson 50 milyon Abubakar 150 milyon euro
bjknın yenı transferlerı dökülüyor admınımŞu sağ tarafa koyulan çocuk yerine Diaby kalsa ya da Thuram erken girse daha erken atarlardı
Sağ arka direkte çok boşluk buldular
fb nefreti her zaman 1 nodur ahbap. 18-19'da şampiyonluk rakibimiz olan başak maçlarından çok fb'nin küme mücadelesini takip ederdim.İlle kendinizi mutsuz edecek bir şey buluyorsunuz hakaten ilginç yav… ne güzel stad karışmış işte adamlar şamp şarkısı söylerken sonra yönetim istifaya döndü![]()
Tipi değişik geldi ama oyunu pek değişmemiş.Hafızamdaki Oscar romero bu değildi lan herif değişmiş.
Pendikspor hücum yapabilen takım.Bu maçı 4-1 gibi skorla Beşiktaş kazanır..
5-1 veya 6-1 biter rakipte şu an için bir şey yok.
jk en az 4-5 tane atar
Hatay’dan 5 yedi Pendik, tam facialar
Bende dahil herkesin emeğine sağlık operasyon başarıyla gerçekleşmiştir. Geçen seneki fenerin İstanbulspor maçını hatırlattı o da son dakika da gol gelmişti.

Yok 98.30 da bitirmeliydi. Penaltıdan sonra santraya yanlış hatırlamıyorsam 94.30 filandı 4 dakika oynatsa 98.30 hadi kaleciyi 30-40 saniye uyardı en kötü 99.30'du.97 dkda bitmesı lazım normalde