- 6 Eylül 2014
- 93.064
- 64.072
- 4.488
Doğru dürüst pozisyonları yokBesiktas bizim gibi ileri baskılı oynuyor ama kesinlikle bizden iyi pas yapıyorlar. Bizim ileride hattın paslaşmaları kör dövüşü gibi. Rakibin Pendik olmasından bağımsız konuşuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru dürüst pozisyonları yokBesiktas bizim gibi ileri baskılı oynuyor ama kesinlikle bizden iyi pas yapıyorlar. Bizim ileride hattın paslaşmaları kör dövüşü gibi. Rakibin Pendik olmasından bağımsız konuşuyorum.
ideal 4'lüden sadece 1'i sahadaydı dün (Kerem'i eklersek 2)Besiktas bizim gibi ileri baskılı oynuyor ama kesinlikle bizden iyi pas yapıyorlar. Bizim ileride hattın paslaşmaları kör dövüşü gibi. Rakibin Pendik olmasından bağımsız konuşuyorum.
Adamlar savunma nedir bilmiyor. Yedikleri golde adam bomboş vurdu kafayı tutan adam adamla birlikte koşmayı unuttu.Maçı izlemiyorum da Pendik Kayseri gibi 11 kişi savunmada oynuyor mudur merak ediyorum?
Git kendini banla ben 2009'dan beri üyeyim sadece hayatsız değilim.az msjları uyelerın hepsını banlayacagım
Ya orası ayrı da kerem barış Sergio 2 pas yapamıyorlar yani yanında oyuncu olmasa yine top eziyorlar acı çekiyorum izlerken.Bağımsız konuştuğun kısımda film kopuyor zaten renktas
Git kendini banla ben 2009'dan beri üyeyim sadece hayatsız değilim.