SL 23/24 H:2 | Beşiktaş 1-1 Pendikspor | MS | 20 Ağustos

60 tane siyahi adam alıp sadece zenci power ile ilerlerim kafasıyla gidersen sonuçlarına katlanman gerekiyor. Avrupa bu zihniyeti 1990'ların ortasında bıraktı herifler yeni keşfetti.

Olum bu mantık zaten başarılı olsa dünya kupasında son 16'ya kadar bütün afrika takımları elenmez.
Bu işin zirvesi fildişi sahiliydi onlar da drogba'nın son şampiyonasında dk 90+6'da korner çizgisinde topun kornere çıkmaması için 1.5 dakika boyunca çabalayıp -1 kornerle benim tüm kasayı bastığım kuponumu piç etmezlerdi. 10 sene önce o gece toplamda 1200 lira paramızı yok etti herifler :asd: hayır millete de zorla oynattım. En son tv önünde Drogba gibi herifin kabilesine kadar sövüyordum.

Bu sene hepsi benim yaşadığım o buhranı bol bol yaşarlar.

F4AJnB-XQAE8x3M

Rashica iyi bir düzende katkı veren bir oyuncu etrafınıda oynatır.

Bjkde kimin ne yaptığı belli değil baya kaos var,zor verim vermesi.

Rashica aldigi toplarda topa basip ya geriye dripling ya da geriye pas atti ondan top kaybetmemistir belki

Geçen sene çok dedim beşiktaş seri yakaladığı dönem şampiyonluktan kopmuş rahat rahat maçlarına çıkıyordu bizi yendiklerinde de kaybedecek bir şeyleri yoktu bugün gördük ki yeni sezonla beraber o rahatlıktan eser yok eller ayaklar birbirine dolaşıyor panik halindeler.

Rebic ağır menajer itelemesi olmuş seneye sözleşmesini fesh etmeye uğraşırlar

Geri
Üst Alt