SL 23/24 H:2 | Beşiktaş 1-1 Pendikspor | MS | 20 Ağustos

Şu herifi kulübün avukatlarına falan ulaştıramıyor muyuz herif yemiyor içmiyor fetö imasinda bulunuyor kulübe sabah akşam

Hakem ve Oscar'i kenara birakip BJK'nin oyun yapisina bakacak olursak:

Alex - Gedson
Rashica - Muleku - Rebic
Abubakar

Söyle birsey yapmak istiyorlar galiba, Talisca gelirse Muleku yerine koyacaklar. Aslinda tempolu bir ekip. Alex 30 yasinda, Gedson genc, Rashica genc, Rebic 29 civari.. yani bunlar iyi mac oynayabilir; sag ve sol bekleri de vasat ustu.. yani tutarsa iyi tutabilecek bir kadro yapiyor cakal Senol.

Bizim kadro her sekliyle bunlarin uzerinde ama antreman yapmamis Zaha, Ziyech, lisans sorunu olan Tete vb. gibi normalde olmamasi gereken sorunlar var. Senol hoca vasat bir lig gordugu TR icin Avrupa standardlari icin vasat, ama TR icin iyi bir ekip kurmus. Bu mac salakca puan verdiler, ama dikkatli olmak lazim, ne kadar erken bunlari demoralize edebilirsek o kadar iyi..

e60ae5c05d257b9aae6d862b00fb73f6.jpg

Geçen hafta fenerin el pozisyonu da %100 penaltıydı kural kitabının ne dediği umurumda değil bugün ki hakemi tebrik ediyor Atilla Karaoğlan olsa çok sevdiği beşiktaş'ını koruma altına alır penaltıyı görmezden gelirdi.

Şu herifi kulübün avukatlarına falan ulaştıramıyor muyuz herif yemiyor içmiyor fetö imasinda bulunuyor kulübe sabah akşam
Orda bir tane fenerli şizofren var alakalı olup olmayan her konuya yazıyor bunu, kaç kere yönetime şikayet ettim moderatörde tiner kokluyor muhtemelen.
Bunlar tımarhanelik vaka.

Biz berabere kaldık ama şerefli beraberlikti diye açıklama yapmalarını bekliyorum

Allahın kargaları

La bunlar sırayla ağlıyorlar. Aralarında anlaşmışlar gibi. Top oynadıkları yok. Leş gibiler. Ama çekememezlik öyle noktaya gelmiş ki kabullenemiyorlar, hile hurda ile olalım istiyorlar. Fb, bjk, ts ülkenin resmi gibi adeta. Ülkede insan türü git gide yok olmakta.

Yorgunluk etkisi gördüm bjk da

Bu yüzden aynisi bizim icin de gecerli yeni transferler acilen hazir duruma gelmeli ve takima dahil olmali

Kadro’nun tamamina ihtiyacimiz olacak

Geri
Üst Alt