SL 23/24 H:2 | Beşiktaş 1-1 Pendikspor | MS | 20 Ağustos

Yalnız jimnastik kulübü puan kaybetti diye fazla konuşulmayacak ama 4 dakika uzattığın maçı korkudan 12-13 dakika sonra bitirmek nasıl bir kepazeliktir. Resmen gol olsun diye bekledi herif
uzatma verildiginde penaltı oldu.
penaltı dönüşü oyunun başladığında 90+4 du. 90+8 hadi 90+9 da bitmesi gereken maç 90+13 de bitti. atsın diye çok uğraştı. faulleri bile görmezden geldi ama beceriksizler atamadı. beter olun serefsizler maç boyu bize küfür ettiler ne alakaysa.

Bende surdan gördüm

Yardımcı hakemin yanılacağını pek sanmıyorum en iyi noktadan ve net şekilde görüyor kamera görüntüsü yanıltıyor olabilir bana ilk sola doğru faso alıp daha sonra sağa alıyor ama varsa bile çok ince yardımcı baya net görüyor gibi geldi.

Hatta art niyet olduğunu da sanmıyorum daha ceza alanına düşmeden yardımcı bayrağını kaldırıyor.

Çıktı mı çıkmadı mı bılmıyorum ama jk nın şu duran top taktıgını çalmak lazım , guzel taktık.

Beyler buyurun top çok net dışarıda...
F4ATO04W0AAdhr0

Masterchefi izliyordum, bitince Rıdvan çıktı 1-1 bittiğini öğrendim puhahahahah beter olun

derbi de gülen olmamış anlaşılan.

Çıkmış. Ordan sol ayakla öyle falso mu verilir yaw

osman özköylü ferrari tişörtü giymiş

images

Kuşların hakkından yine gariban mücadeleci takımlar gelecek inşallah. Yataşsporlar değil...

Geri
Üst Alt