Umut Özçelik
Büyük Kaptan
Tete nin lisansının yetişme ihtimali yok mu
SM-A546E cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Molde maçlarında oynaması bile şüpheli lisans yüzünden
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tete nin lisansının yetişme ihtimali yok mu
SM-A546E cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tek maç geçirdik daha neye göre konusuyonuz acaba böyle?gecen sene takim hazir olana kadar son dk lar atip birsekilde aliyorduk maclari bu sene o konuda emin degilim
kim oynasin sence :/aksama barıs alperi yazıyorlar gene kadroya vallaha kesecem kendimi artık yeterrrr
yok takimin form durumu ve aldığımız adamlarin hazır olmayışına göre dedim... insallah yeneriz tabitek maç geçirdik daha neye göre konusuyonuz acaba böyle?
yunusu oynatırım ben olsam. yeter gına geldi yüzünü görmek istemiyorum at gibi kosup baska bir ise yaramıyor. gözümün önünde canlandı şimde gene götünden soluduğu görsel.kim oynasin sence :/
barisdan ümitliyim ne olursa olsun. yunus da bir türlü o kendisinden beklenen patlamayi yapamadiyunusu oynatırım ben olsam. yeter gına geldi yüzünü görmek istemiyorum at gibi kosup baska bir ise yaramıyor. gözümün önünde canlandı şimde gene götünden soluduğu görsel.
iyi transfer süreç gerektiriyor. o sürece girince de sezona baslayamıyon. çok para verip anında çözmek yerine olabildiğince ölücülük yapıyoruz görüldüğü üzere. özellikle bonservislerde. o yüzden sabırlı olmakta fayda var. geçen senenin üzerine çıkan bi takım var kağıt üstünde bu yapılanmayı taraftar desteğiyle ilk haftalarda alınacak puanlarla kurarız. temeli sağlam tutmak lazım bu dönemler o zamanlar.yok takimin form durumu ve aldığımız adamlarin hazır olmayışına göre dedim... insallah yeneriz tabi
sonuclar alinamazsa moral bozukluğu olabilir.. umarim iyi sonuçlar aliriziyi transfer süreç gerektiriyor. o sürece girince de sezona baslayamıyon. çok para verip anında çözmek yerine olabildiğince ölücülük yapıyoruz görüldüğü üzere. özellikle bonservislerde. o yüzden sabırlı olmakta fayda var. geçen senenin üzerine çıkan bi takım var kağıt üstünde bu yapılanmayı taraftar desteğiyle ilk haftalarda alınacak puanlarla kurarız. temeli sağlam tutmak lazım bu dönemler o zamanlar.
alırız alırız taraftar girecek devreye. aksamki gibi.sonuclar alinamazsa moral bozukluğu olabilir.. umarim iyi sonuçlar aliriz