⚽ SL 23/24 H:2 | Galatasaray 2-0 Trabzonspor | MS | 19 Ağustos

O kadar transfer yaptık hala eski kadro ile çıkıyoruz maçlara çok umudum yok ama umarım İcardi bir şeyler yapar da 1-0 falan alırız

Şu topu naparsaniz yapin icardiye getirin.Adam ortasahaya gelmek zorunda kaliyor.Icardi harici şut cekebilen adam yok nerdeyse.

Kısır az gollü maç olacaktır.Trabzonun geçen hafta oynadıkları maçı izledim üretkenlikleri az ama fiziksel durumları,mücadele güçleri gayet iyi.

Erken bir Derbi ile başlıyoruz. Kadroda eksik yok diyebiliriz Zaha da oynarsa tam kadroyuz. Lige iyi başlamadık ama biz bu kadronun hakkını da Şampiyon ünvanının hakkını da vereceğiz. İcardi ve Kerem yarın akşamın Hamsi avcıları olacaklar. Boey ve Angelino da akacaklar. Zanioloyu ve Rashicayı aramayız umarım ve Mertens de iyi işler yapacak yarın akşam. Çok önemli ve kritik maç. Haydi Aslanlar
InCollage_20230818_235955947.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen hafta şikecilerin aleyhine penaltı ve kırmızı kart verdirtmeyen alper ulusoy ve serkan tokat ikilisine ödül olarak bizim maça atanmışlar.

Geçen seneki hakem atama düzeni şerefsizliği devam ediyor.

Geçen seneden daha iyi başlamamız ve oynamamız lazımdı lakin biz geçen seneden de kötü start verdik. Başımıza iş alacağız böyle gidersek.

Yunus yerine Barış'ın oynatılmasını Yunus'un gideceğine yoruyorum. Bir kaç muhabir de buna benzer şeyler söyledi. Yenmemiz şart, tribün'e büyük iş düşüyor.

Evet heyecan tabanda. 86 transferden hiçbirini ilk 11 göremeyecek olmanın verdiği heyecansızlık.

Geri
Üst Alt