⚽ SL 23/24 H:2 | Galatasaray 2-0 Trabzonspor | MS | 19 Ağustos

Akşam gözüm de, gönlüm de Kerem Aktürkoğlu ve Mauro İcardi ikilisinde olacak. Uyumlarını çok özledim. Birbirlerine yaptıkları asistleri çok özledim. Ama en çok Keremin taraftarı armut gibi susturmasını çok özledim. Akşam bütün goller sizden gelsin
95edte.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tüm seneyi dusunerek transferler yapiyoruz, fakat bunun ise yaramasi icin bu maclari alabilmemiz lazim. Malesef Türkiye'de 3 mac isler iyi gitmesin bambaska seyler konusulmaya baslar, her ne kadar olgun olsan da bir anda kapida bulursun kendini. Onun icin tum planlara yazik olmamasi adina bir sekilde Insallah bu maci kazaniriz.

Gecen sezon da ilk haftalarda formda degildik, fakat Gomis sagolsun bize gereken süreyi verdi. Bakalim bu sefer isler böyle gidecek mi.

Berkan, Kerem, Baris ayni anda sahada olunca takim sacmaliyor. Oliveira ne kadar temposuz olsa da, beyni TSL icin hayli yeterli. Toreirra kossun, Oliveira pas yapsin. Berkan ile cikmak hata olur, onun 20 macta bir kaliteli oyununa guvenemeyiz.

Kerem iyi oynarsa rahat kazanırız.

Kerem kötü oynarsa beraberlik çıkar.

Torreira-Oliveira çıkılmalı bu maça.Berkan kaç maçtır 11 oynuyo onu dinlendirmek lazım Molde maçı için.

iki kötü futbol oynayan takımın mücadelesi 1-0 olsun bizim olsun

Geri
Üst Alt