⚽ SL 23/24 H:2 | Galatasaray 2-0 Trabzonspor | MS | 19 Ağustos

Screenshot_2023-08-19-16-50-27-677.webp
Gecen haftaki TS maçını izledim. Sasha , trezegueti yer. Bakasetas ve apoya dikkat etmek lazım. Teklici tanımıyorum,umut çöp.

Okan hoca son 2 maçın 2.yarilarindaki saçmalıkları yapmadan tamamen puan odaklı düşünmesi lazım artik

İlk hafta dandik maçımızı alsaydık bu maç daha rahat olacaktık şimdi burada da beraberlik çıkarsa durum kötüleşir kimse daha 2. Hafta falan demez hocam benden söylemesi. Mağlubiyeti düşünmek dahi istemiyorum.

Maça gidecek arkadaşlar destek olsunlar takıma yeter. Evet hazır değiliz, eksiğiz ama her zaman her yerde en büyük CİMBOM

arkadaş bu maç neden gece 10 da başlıyor ingilizler'de beyin yok mu saat 17:00'da maçı oynatıyor bi akıllı sizsiniz

Bodrumspor'un iç saha maçını 17:00'a koymuş bunlarda harbiden kafa yok yada rastgele seçiyolar saatleri

Güzel bir atmosferde heyecanlı bir maç olacaktır tam hazır olmadığımız için başabaş geçeceğini düşünüyorum

Barış ve berkani 11 oynatarak cocuklarida hedef tahtası yapıyoruz 2side as oyuncu değiller ama bizim transferler piyasada olmadigindan mahkumuz

Geri
Üst Alt