⚽ SL 23/24 H:2 | Galatasaray 2-0 Trabzonspor | MS | 19 Ağustos

Şu berkanlı kadrolardan yavaş yavaş normale dönüyoruz.

Sergio’nun bizi mahcup etmesini diliyorum. Berkan’in Sergio’dan bir kac gomlek ustun oynadigini dusunuyorum yaklasik bir yildir.

2 ayda 1 oyuncu koyabildik 11 e o da yarım yamalak illa geri düşecez 6-7 puan ıkına ıkına dönmeye çalışacağız bi de şampiyon takımız ha

Vay arkadaş o kadar transfer yaptık sadece sol bek oynuyor. ikisi yedek, biri sakat, birinin lisansı yok, birinin daha kapı gelmedi ( 2 aydır onun da ayağına top değmemiştir belki )

Bu transferler neden ilk 11 e hazır edilmedi? Şampiyonlar ligine katılacak takımız ama transferler hazır değil. Sabrın sonu selamet diyelim. YÜRÜYEDUR CİMBOM

Bari temmuz da Raşitza’yı alsaydık da kadroyu korusaydık. Ne Zaha var ortalıkta ne Tete.

Elalemin yeni transferleri ilk 11'de oynayıp gol asist yaparken bizim yeni transferler piyasada yok gerçekten çok garip.

1692466965990.webp

Işin kötüsü kenardan gelip oyunu değiştirecek bir adamımız bile yok

Harika kadro. Barış yerine Zaha olsa herhalde çıkabilecek en iyi kadro olurdu. Çok farklı ve net bir skor bekliyorum. Kerem yine taraftari susturacaktır, İcardi de üst seviye bir performans verecektir, Sergio veya Mertensten de bir Derbi ritüeli performans göreceğimizi düşünüyorum Şu kadroya bir de De Paul gelse bambaşka bir şey olacak Ziyech de girecek tamamen akacağız. Ama önce bu maç. Saldır Galatasaray!
FB_IMG_1692466249079.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt