⚽ SL 23/24 H:2 | Galatasaray 2-0 Trabzonspor | MS | 19 Ağustos

Ben geçen sene alanya maçı dahil bu kadar aleni bir operasyon çekildiğine şahit olmadım.o bir pozisyondu operasyonu çekti bu 100 dakika içinde 20 kere operasyon çekti.

3 günde bir mac oynadikca takim daha da iyiye gidiyor. en iyi idmandan daha iyidir resmi mac. Yedeklerimiz de iyi görüntü verdi.

Maci son 30dk izleyemedim halde nasil bir şeref yoksunu bu hakem.Prens selmanin takimina arabistanda bu kadar imtiyaz yok.

3 günde bir mac oynadikca takim daha da iyiye gidiyor. en iyi idmandan daha iyidir resmi mac. Yedeklerimiz de iyi görüntü verdi.
Muslera / 7
Sachboey / 8
Nells / 7
Abdülkero / 7
Angelino / 7.5
Torera / 8
Oliveira / 7
Mertenss / 7
Balper / 6
Kero / 7
İcardo / 9.5
Bakambu / 6.5
Kaan A. / 7.5
Yunus / 7
Kerimbay / 7

Tebrikler takıma, hocaya ve taraftara.İyi oynayıp rahat bir galibiyet aldık.İkinci yarı oyun Yunus 'u çağırıyor dediğim anda oyuna attı.Kaan Ayhan lazım dediğim anda girdi.Tek hatası Kerem Demirbay'di, zamanla ondan da vazgeçecektir.İcardi'nin son golünde 90'a açup golü güzelleştiren Uğurcan 'a da ayrıca teşekkürler, tarihe geçecek bir kafa golü oldu.

Kurbelis mi ne haltsa bu herifin Torreira'ya yaptığı foukden sonra ikinci sarıdan kırmızı yememesi büyük rezillik.

Bunlara göre hakem bize çalışmış. Ülkede futbol bu işte. Ahlaklı rakip yok.

Ee dün ki katliama ses cikarmamismiyiz ? Hakkimizi savunmayacakmiyiz ? Bu senede mi ligimizi Ali cabbar ve avaneleri yonetecek ? Puan kaybi yasayinca mi ses cikaricaz ?

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt