- 18 Mayıs 2011
- 22.597
- 12.253
- 1.873
Samsun un gol atması için nasıl bir mucize olması gerekiyor. Fener kontra falan yemez geride 2 adamı bırakıyor zaten. Orta sahadan kimse de forvete yardıma gitmiyor. O yüzden dua edeceğiz samsun gol yemesin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla bende öyle düşünüyordum ama dün pendik bjkden puan aldı bizde ilk hafta kayseriye puan verdik.Ligte yaz olduğundan mıdır nedir acayip az gol oluyorAnadolu takimlari gecen seneye gore daha zayif duruyor.Sampiyonluk baraji yine yuksek olacak gibi.
okan torreira icardi oynatsa alırdıkvalla bende öyle düşünüyordum ama dün pendik bjkden puan aldı bizde ilk hafta kayseriye puan verdik.Ligte yaz olduğundan mıdır nedir acayip az gol oluyor
merkez bomboş, göbekten hızlı çıkan takımlar sıkıntı çıkarırHızlı oynayan takımlar ligde feneri osurtur yalnız
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Evet o tip biride can yakar ama asil geriye taylan olmuyor orda gelip topu alip oyunu baslatacak biride lazim taylan top almaya korkuyor ha bire geriye oynayip baski gelince dan dun vuruyorlar su takimda bir toreria olsa ileride bir mertens bu zenciler sov yaparKeşke Dünkü Oscar Romero olsaydi
Maçın başında kafa topunu kaçıran kimdi o da yapabilir gibi bir şeylerFofana harici kontra yapcak adam göremedim onun da perti çıkar 2. devre