- 3 Haziran 2015
- 57.137
- 66.318
- 4.143
Samsunsporda afrikali bir oyuncu var hatasiz iki pas atabilse 1-0 öndelerdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ortayı yapan adam bence samsunun en iyisi ismini unuttumMaçın başında kafa topunu kaçıran kimdi o da yapabilir gibi bir şeyler
Onu ben anlamadim fenerin formasinin kumasi poset gibimi yoksa ter mi ? samsunlarda oylr abartili bir ter gormedimYalniz nasil bir hava var, dakika 4 herkes hamamdan cikmis gibi
Fener birsey oynamiyor, Samsun beceriksiz. Cok sacma bir mac. Rastgele Fener bal ile gol atip mac biter gibi..
Taylan kiralık Emre bonservisiyle gitti sanırım.taylan emre halen gsin tapulu malı
Marius'muydu neydiO ortayı yapan adam bence samsunun en iyisi ismini unuttum
Fred ilk maç için ok bence Dzeko bir asistini yedi Cengiz sahada yok resmen şu an çok faydasızEyv üstad, Fred-Cengiz ne durum?
Bu maçtan ekmek çıkarsa biz temsiliEkmek cikarmi, sonra space de aglamalari iyi giderdi
Samsun'un forveti olsa belki adam 2. Dakika önündeki topa kafa vuramadi ve 45 dakika boyunca hafif tempolu yürüdü sahada sadeceBence fener geldikçe Samsun’un şansı artar..
Samsun 1 tane atsa rahatlayacam manunun yediği goller gibi renktasBu maçtan ekmek çıkarsa biz temsili
![]()
Bu hafta çok günah işledin reis inşallah bugün oynanan maçı kazanamazsınız da şöyle güzel 1 keyiflenirimSamsun 1 tane atsa rahatlayacam manunun yediği goller gibi renktas
Galatasaraylı olarak bayıldımSkordan bağımsız dzekoyu beğenen varmı fenerliler arasında homurdananlar vardı yürüyor sahada diye