SL 23/24 H:2 | Samsunspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 21 Ağustos

Biz kişilik analizi yapıyoruz bu samsun da IQ testi yapıyor sanırım. Bunlar futbol cahili lan bildiğin. Top rakipten taca çıkacakken topa vuran mı ararsın? Topu alacakken faul yapan mı ararsın. Yanındaki adama pas vermeye çalışırken 30 metreden taca atan mı ararsın...

Valla çok ilginç ya
Gaytan Laura diye bi adam var, adam daha 5. dakikada pas atmayı bilmediğini gösterdi
90 dk oynattı bunu
Transfermarkta baktım adam 28 yaşında, şifa niyetine 1 lira bonservis ödenmemiş kariyeri boyunca
Marc bola var o da öyle
Resmen kabilelerden adam toplamışlar
Bari süper lige çıkan kadroyla oynasa bundan 10 kat iyi olur

Yedikleri ilk goldeyim ya. Gscimbom ekibi kursak o golü yemezdik. Adam ortadan orta yapti 2 kişi mal gibi bakti

Cidden şu Samsun'dan gol felan bekledik ona yanıyorum. 0-1 olduğunda kapatıp uyusam daha bi yararı olurdu bünyeye.

Bizden giden bir topçunun maç anında 1-2 defa da olsa bizde boşuna forma giymediğini, kalitesini göstermesini beklerim. Bakıyorsun Samsun'a, 3 adam göndermişiz, 3'ü de berbat. Zerre motive olmamışlar maça. Samsun'un şu kadroda bir farkını koyarsın yav. GS'de onlarca maça çıktınız, avrupa maçı dahil.

Valla çok ilginç ya
Gaytan Laura diye bi adam var, adam daha 5. dakikada pas atmayı bilmediğini gösterdi
90 dk oynattı bunu
Transfermarkta baktım adam 28 yaşında, şifa niyetine 1 lira bonservis ödenmemiş kariyeri boyunca
Marc bola var o da öyle
Hele o 2. Yarının başında kaçırdığı neydi. Topu kontrol edemedi. Buna ekmek vermem ben

bitik dzeko bile gol atıyor

fener simdiye kadar hocadan bagımsız kaliteli ayaklarıyla gidiyor

yaşlı oyuncularda sorun olursa o önemli

Valla çok ilginç ya
90 dk oynattı bunu
Marc bola var o da öyle
Ciddi söylüyorum bu takım transfer takviyesi falan yapmasın... Aynı kadro ile bizim karşımıza çıksınlar...

FB nin biraz mecali olan rakiplere karşı skor dezavantıjına düştüğü maçları çevirmesi çok zor olur bu kadro ve oyun anlayışıyla. Geçen yılki gibi çılgın pres yapmaları mümkün değil...
Lig leş olmuş mecali olan takım yok. Anadolu zeminleri iyi olsa ve mevsim şartları normal olsa büyükler elini kolunu sallaya sallaya fuller. Bu 2 faktörden dolayı takılıyorlar

Geri
Üst Alt