⚽ SL 23/24 H:20 | Galatasaray 2-1 Kayserispor | MS | 15 Ocak

Hocam bu oran işi tutuyor mu genelde
Açılış oranıyla kapanış oranında büyük oynama olmazsa tutuyor. Sivas maçında son gün bizim oranı fazla arttırdılar açılışı 1-2 1-3'tü kapanışı 0-1 1-1'di mesela o riskliydi.

İçimden bir ses yarın Berkan sol bek, Barış ileride olacak diyor.

Ikına ıkına golü bulduğumuz
Kayserinin baskı kurduğu
Allahım nolur bitsin diye dua ettiğimiz
X pozisyonda yüreğimizin ağzımıza geldiği
Alışık olduğumuz
Çok iyi bildiğimiz
Defalarca kez tattığımız
O tek farklı galibiyete
Hazır mıyız

Değildi reis hata yapmadı o kadar :asd: hucum yonunde özellikle hiç bir sey vermedi oyuna.
Hücuma nasıl katkı versin ki önündeki Zaha maçın en kötü oyuncusuydu Ali Turap ile ikisi yarışır. Her bindirdiğinde Zaha sürekli topu ayağına isteyip durdu boşa kaçmadı ya da araya koşu atmadı hiç alan bile açmadı.

Hücuma nasıl katkı versin ki önündeki Zaha maçın en kötü oyuncusuydu Ali Turap ile ikisi yarışır. Her bindirdiğinde Zaha sürekli topu ayağına isteyip durdu boşa kaçmadı ya da araya koşu atmadı hiç alan bile açmadı.
Yav adam daha yanina pas atamayıp 2 metre yanındaki zahayı dibine cagirdi :asd: nasıl katki verebilir demeni destekliyorum bunun üstune evet. :asd: bu arada tek golun asisti de zahadan geldi :asd:

Sivas maçında anlamadığım bir konu daha Turap'ın önü sürekli boştu önündeki 70-80 metre bizden kimse yoktu takım inanılmaz asimetrik diziliyor.
Boey gibi koridorunu boş bırakmısız onunda ama ozguven ve fizik sıfırdı hic ileri çıkmadı.

Yav adam daha yanina pas atamayıp 2 metre yanındaki zahayı dibine cagirdi :asd: nasıl katki verebilir demeni destekliyorum bunun üstune evet. :asd: bu arada tek golun asisti de zahadan geldi :asd:
Isı haritası bile her şeyin özeti der susarım. Zaha orada takılmaya devam etsin son bu takım niye gol atamıyor. :asd:

5r02u0i.png

Övmedim ki gereksiz yermelerin karsındayım sadece. Performansına oranla fazla gömülüyor. Beklentilerin altında oldugu kabulüm ama serkan çalık muamelesine gerek yok.
Sorun şu ki Şubat ayına giriyoruz geldiğinden beri Ankaragücü maçı hariç maçı aldı diyemiyoruz Onyekuru, Rodrigues, Kerem'in performanslarını o mevkide gördükten sonra Babel'den farkı yok ha Babel ha Zaha sadece biraz daha çalımcısı başka hiçbir farkları kalmamış.

Her hafta yanıltır diye bekliyorum bir umut yara yara dripling atar diyorum yok rakip öne çıkıyor yine atamıyor.

Sorun şu ki Şubat ayına giriyoruz geldiğinden beri Ankaragücü maçı hariç maçı aldı diyemiyoruz Onyekuru, Rodrigues, Kerem'in performanslarını o mevkide gördükten sonra Babel'den farkı yok ha Babel ha Zaha sadece biraz daha çalımcısı başka hiçbir farkları kalmamış.

Her hafta yanıltır diye bekliyorum bir umut yara yara dripling atar diyorum yok rakip öne çıkıyor yine atamıyor.
Sezonun daha ilk yarısında oldugumuzu hatırlatırım ona ragmen geçen sene ki istastigini yakalamıs. Beklentilerin altında degil demiyorum zaten.
Screenshot_20240115_012223_Chrome.jpg

Kadro böyle olur

Muslera
Kaan Nelson Apo Barış
Torreira Demirbay
Tete Mertens Zaha
Halil

Kazım'ı sol beke Barış'a sağa atacağını sanmıyorum. Berkan, Dombele, Kazım, Eyüp ve Baran da oyuna girenler olur. Boey'le Davinson'u kadroya alır ama riske etmez diye tahmin ediyorum

Serkan ts maci falan almisti en azindan yav serkana haksizlik bu versus :asd:
Zaha beklenenin çok altında ama katkısı da yok değil yaw. İçerde Ankara, Manu ve Kopenhag maçlarında var katkısı

Geri
Üst Alt