- 20 Ağustos 2009
- 16.745
- 20.267
- 2.973
Açılış oranıyla kapanış oranında büyük oynama olmazsa tutuyor. Sivas maçında son gün bizim oranı fazla arttırdılar açılışı 1-2 1-3'tü kapanışı 0-1 1-1'di mesela o riskliydi.Hocam bu oran işi tutuyor mu genelde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açılış oranıyla kapanış oranında büyük oynama olmazsa tutuyor. Sivas maçında son gün bizim oranı fazla arttırdılar açılışı 1-2 1-3'tü kapanışı 0-1 1-1'di mesela o riskliydi.Hocam bu oran işi tutuyor mu genelde
Koy Eyüp Aydin ve Baran Demiroglu'nu oynasinlar. Besiktas son care olarak Semih Kilicsoy'u oynatip kazandi. Biraz cesur olmak lazim.
Kazımı çıkartalım.Muslera
Kaan - Nelsson - Abdülkerim - Barış
Torreira - Eyüp
Tete- Mertens - Halil
Zaha
Tete ve Zaha'yı görmek istemiyorum Kazımcan Sivasspor maçında iyiydi en azından bu maçta devam etsin.Kazımı çıkartalım.
Değildi reis hata yapmadı o kadarTete ve Zaha'yı görmek istemiyorum Kazımcan Sivasspor maçında iyiydi en azından bu maçta devam etsin.
Hücuma nasıl katkı versin ki önündeki Zaha maçın en kötü oyuncusuydu Ali Turap ile ikisi yarışır. Her bindirdiğinde Zaha sürekli topu ayağına isteyip durdu boşa kaçmadı ya da araya koşu atmadı hiç alan bile açmadı.Değildi reis hata yapmadı o kadarhucum yonunde özellikle hiç bir sey vermedi oyuna.
Turap'ı görünce ordan geldiler Kazım'a gerek kalmadı ondan iyi görünmüştürTete ve Zaha'yı görmek istemiyorum Kazımcan Sivasspor maçında iyiydi en azından bu maçta devam etsin.
Sivas maçında anlamadığım bir konu daha Turap'ın önü sürekli boştu önündeki 70-80 metre bizden kimse yoktu takım inanılmaz asimetrik diziliyor.Turap'ı görünce ordan geldiler Kazım'a gerek kalmadı ondan iyi görünmüştür
Yav adam daha yanina pas atamayıp 2 metre yanındaki zahayı dibine cagirdiHücuma nasıl katkı versin ki önündeki Zaha maçın en kötü oyuncusuydu Ali Turap ile ikisi yarışır. Her bindirdiğinde Zaha sürekli topu ayağına isteyip durdu boşa kaçmadı ya da araya koşu atmadı hiç alan bile açmadı.
Nacim be şu zaha övme işini rafa kaldıralım derimYav adam daha yanina pas atamayıp 2 metre yanındaki zahayı dibine cagirdinasıl katki verebilir demeni destekliyorum bunun üstune evet.
bu arada tek golun asisti de zahadan geldi
![]()
Boey gibi koridorunu boş bırakmısız onunda ama ozguven ve fizik sıfırdı hic ileri çıkmadı.Sivas maçında anlamadığım bir konu daha Turap'ın önü sürekli boştu önündeki 70-80 metre bizden kimse yoktu takım inanılmaz asimetrik diziliyor.
Isı haritası bile her şeyin özeti der susarım. Zaha orada takılmaya devam etsin son bu takım niye gol atamıyor.Yav adam daha yanina pas atamayıp 2 metre yanındaki zahayı dibine cagirdinasıl katki verebilir demeni destekliyorum bunun üstune evet.
bu arada tek golun asisti de zahadan geldi
![]()
Övmedim ki gereksiz yermelerin karsındayım sadece. Performansına oranla fazla gömülüyor. Beklentilerin altında oldugu kabulüm ama serkan çalık muamelesine gerek yok.Nacim be şu zaha övme işini rafa kaldıralım derim![]()
Serkan ts maci falan almisti en azindan yav serkana haksizlik bu versusÖvmedim ki gereksiz yermelerin karsındayım sadece. Performansına oranla fazla gömülüyor. Beklentilerin altında oldugu kabulüm ama serkan çalık muamelesine gerek yok.
Sorun şu ki Şubat ayına giriyoruz geldiğinden beri Ankaragücü maçı hariç maçı aldı diyemiyoruz Onyekuru, Rodrigues, Kerem'in performanslarını o mevkide gördükten sonra Babel'den farkı yok ha Babel ha Zaha sadece biraz daha çalımcısı başka hiçbir farkları kalmamış.Övmedim ki gereksiz yermelerin karsındayım sadece. Performansına oranla fazla gömülüyor. Beklentilerin altında oldugu kabulüm ama serkan çalık muamelesine gerek yok.
Sezonun daha ilk yarısında oldugumuzu hatırlatırım ona ragmen geçen sene ki istastigini yakalamıs. Beklentilerin altında degil demiyorum zaten.Sorun şu ki Şubat ayına giriyoruz geldiğinden beri Ankaragücü maçı hariç maçı aldı diyemiyoruz Onyekuru, Rodrigues, Kerem'in performanslarını o mevkide gördükten sonra Babel'den farkı yok ha Babel ha Zaha sadece biraz daha çalımcısı başka hiçbir farkları kalmamış.
Her hafta yanıltır diye bekliyorum bir umut yara yara dripling atar diyorum yok rakip öne çıkıyor yine atamıyor.
Zaha beklenenin çok altında ama katkısı da yok değil yaw. İçerde Ankara, Manu ve Kopenhag maçlarında var katkısıSerkan ts maci falan almisti en azindan yav serkana haksizlik bu versus![]()