Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.040
- 7.360
- 1.823
Bence ne yapacağına dair hiçbir fikri olmadığı içindi. Bu yüzden Okan hoca ile sene sonu vedalaşılmalı.dk 70 gibi hocaya baktınızmı stresten dudaklarını yedi bitirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence ne yapacağına dair hiçbir fikri olmadığı içindi. Bu yüzden Okan hoca ile sene sonu vedalaşılmalı.dk 70 gibi hocaya baktınızmı stresten dudaklarını yedi bitirdi
Hep geçen seneden örnek veriliyor da acayip farklı bir oyun yok sahada Okan Koçuk'un Abdülkerim'in soldan kestiği ortalarla kurtardığı maçları da hatırlıyoruz. İcardi'nin takıma giremediği geçen sezonun başını yaşıyoruz şu an döndüğü vakit her şey yoluna girecek şu dönemi kayıpsız geçip kopmayalım yeter ki.
Hep geçen seneden örnek veriliyor da acayip farklı bir oyun yok sahada Okan Koçuk'un Abdülkerim'in soldan kestiği ortalarla kurtardığı maçları da hatırlıyoruz. İcardi'nin takıma giremediği geçen sezonun başını yaşıyoruz şu an döndüğü vakit her şey yoluna girecek şu dönemi kayıpsız geçip kopmayalım yeter ki.
17. dk’yı izleyin penaltıya barış bile itiraz etmiyomuş
diğer konuya attım o anı izlesinlerBizim takımın bu seneki ana sorunu o pozisyonu gören Nelsson tek başına itiraz etmişti.
Son 10 yılda yakaladığımız en iyi hocamız. Umarım en az 5 sene görevde kalır. Bu kadar istikrarsız oyuncu grubu, bu kadar şanssızlık, bu kadar organize VAR çetelerine rağmen bulunduğu nokta inanılmaz. Mancini vb hocalar olsa sezon çoktan bitmişti.Beyler Okan Hocayı da artık ciddi ciddi tartismamiz gerekiyor. Sahada hır gür izliyoruz.
Ben sahada futbol göremiyorum. Bunun sebebi var yada hakemler olamaz. Oyuncu grubundaki istikrarın sağlanması da mhk nin göreviydi pardon.Son 10 yılda yakaladığımız en iyi hocamız. Umarım en az 5 sene görevde kalır. Bu kadar istikrarsız oyuncu grubu, bu kadar şanssızlık, bu kadar organize VAR çetelerine rağmen bulunduğu nokta inanılmaz. Mancini vb hocalar olsa sezon çoktan bitmişti.
Bak ne yazmışım orada "penaltı olmasa bile" penaltı değil demiyorum zaten. "olmasa bile" diyorum.Ne alakası var renktaş
Net penaltı pozisyon
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne alaka yaw adamlar her şeyi göz göre göre yapıyor zaten utanmaları yok kiBak ne yazmışım orada "penaltı olmasa bile" penaltı değil demiyorum zaten. "olmasa bile" diyorum.
kudurun yendik
Ters manyel yapıyorlar. fenerin illegal kararlarını kendilerince eşitlemeye çalışıyorlar.ne alaka yaw adamlar her şeyi göz göre göre yapıyor zaten utanmaları yok ki
dün itiraz etmeseydik o kadar penaltı olmasına rağmen vermeyeceklerdi.