⚽ SL 23/24 H:20 | Galatasaray 2-1 Kayserispor | MS | 15 Ocak

Eksikler döneceği yere yeni eksikler katılıyor şimdi de Aktürkoğlu yok.

Boey ile Kaan da oynamaz gibi.

Muslera - Barış Alper - Nelsson - Apo - Kazımcan - Toreira - Demirbay - Tete - Mertens - Zaha - Halil

başkada alternatif yok zaten.

Kaan'la Boey'in durumunu da bilmiyoruz ki ağız tadıyla kadro dizelim. Bu hafta Barış dönüyor ama bu sefer Kerem gitti. Her hafta biri dönüyor öbürü gidiyor. 12-13 tane adamla işi götürmeye çalışıyoruz. Berkan'a lisans çıkarabiliyoruz bu arada transfer dönemi açıldığı için.

Muslera
Boey Nelson Apo Barış
Torreira Kaan
Tete Demirbay Zaha
Halil

Halil'in yerine Zaha'yı atsak sol açık yok. Barış'ı forvet yapsak hem kapanan takıma karşı Barış iş yapmıyor hem Kazım oynayacak. Yine sıkıntılı kadro yaw.

Kaan'la Boey'in durumunu da bilmiyoruz ki ağız tadıyla kadro dizelim. Bu hafta Barış dönüyor ama bu sefer Kerem gitti. Her hafta biri dönüyor öbürü gidiyor. 12-13 tane adamla işi götürmeye çalışıyoruz. Berkan'a lisans çıkarabiliyoruz bu arada transfer dönemi açıldığı için.

Muslera
Boey Nelson Apo Barış
Torreira Kaan
Tete Demirbay Zaha
Halil

Halil'in yerine Zaha'yı atsak sol açık yok. Barış'ı forvet yapsak hem kapanan takıma karşı Barış iş yapmıyor hem Kazım oynayacak. Yine sıkıntılı kadro yaw.
Berkan fiziksel olarak iyiyse direk 11'e Torreira yanına koyup tam saha pres futboluna geçelim Torreira arkayı Berkan önü süpürsün Demirbay'da 10 numarada takılsın.

Kazımcan sol bek, Barış ön bölgede sağ kanat oynasın.

Muslera
Boey/Kaan Nelsson Abdülkerim Barış
Torreira Demirbay
Tete Mertens Zaha
Halil

Boey veya Kaan'dan birisini sağ beke koyabilirsek ideal seviyede bir kadro çıkıyor ortaya, Bu maçı ben Pazar sanıyordum kim bekleyecek şimdi Pazartesi'yi.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Berkan - Torreira - Demirbay
Barış - Halil - Mertens​

@Uğur İz ben kadroyu verdim zaten

Bana kazımsız bir şey lazım mümkünse. Eyüp az oynadığında ışık verdi ama ilk 11'de ne yapar emin değilim bir de. Keşke erken bir maç koparsak da şu herifleri erken deneyebilsek.
Berkan fiziksel olarak iyiyse direk 11'e Torreira yanına koyup tam saha pres futboluna geçelim Torreira arkayı Berkan önü süpürsün Demirbay'da 10 numarada takılsın.

Kazımcan sol bek, Barış ön bölgede sağ kanat oynasın.
Barış'ı sağa düşündüm ama Tete'yi oynatmak Kazım'ı oynatmaktan mantıklı olduğu için vazgeçtim. Berkan'ın hazır geldiğini sanmıyorum ufak ufak oynatmak lazım

Boşuna kadro kurmayın yine maçtan önce 1-2 kişinin g.tü başı ağrır son anda değişiklik olur

Bir başka Fb köpeği takım yenmemiz lazım.

Muslera
Boey Sanchez Abdülkerim Kazımcan
Torreira Eyüp
Tete Ndombele Barış
Baran

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sanchez neden oynamıyor. geçen maç sonu sakat değilim demedi mi bu adam.

Fikstür güzel ama şurada ts depi yerine Alanya depi falan olsaydı en azından.

Screenshot_20240112_000558_Samsung Internet.jpg

Muslera
Boey Nelson Apo Barış
Torreira Kaan
Tete Demirbay Zaha
Halil

Keremin gitmesine kimse uzulmemistir rahat ol.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt