⚽ SL 23/24 H:20 | Galatasaray 2-1 Kayserispor | MS | 15 Ocak

Yedek kulübenin yarısı orta saha oynayabiliyor, şu ndombele 2.yarıya çıkarsa bu hatadan daha fazlası olur. Baran da Halil yerine girsin tatava yapmayalım.

Galatasaray taraftari -ultrAslan onculuk etsin etmesin- Riva onunde demokratik bicimde herhangi bir taskinlik yapmadan bu rezaletler silsilesini protesto etmelidir. Ben gitmeye hazirim. 100bin kisi toplayamiyorsak yaziklar olsun bize. Hic yonetime kizmaya gerek yok. Cunku yapabilecekleri birsey yok muhtemelen. Caresizler.

Dombili ve Zaha nın geldiği güne lanet olsun.Şiir gibi oynayan takımı mahvettik bu transferlerle.Boey de bu maç çok kötü.1-0 olsun bizim olsunluk bir maç.

zaha habire internette oyun oynayip streaming yapacagina biraz antremanlara odaklansa keske

oyunu düzeltmek lazım.. bu oyunla fazla gitmez..

Zaha ciksin Kazim girsin Baris on tarafa gecsin.Ndombele cikip Kerem Demirbay da girebilir ilerleyen dakikalarda.Kesinlikle 2.golu bulmamiz lazim ne yapip edip rakibi oyuna sokacak hakemler olacaktir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayır Zaha'ya uygun diziliş ve oyunumuz olmadığı için, kendisini rakip bek ile 1e1 bırakamıyoruz ve verim alamıyoruz diye söyleniyordu.

Bugün bayağı da 1e1 kaldı. Yani 30 metre falan önünde bir savunmacı olduğu bir kaç sekans da yakaladı. Tüm topları ezdi.

Bu adam bu kadar kötü olamaz ya kesin bir iş var bu işte.
velicim yine uyarıyorum karşısındaki savunmacı değil hücümcu

inanılmaz bi rezillik bu

Şampiyon takım tonla transfer yap daha da geriye gitsin. Büyük başarı.

E o gün oeları vücut büyümüyor diye götten sallama bişey uydurup güya çok doğru bir kararmış gibi göstermişlerdi

Aponun yaptığı hareket vücudu mu büyütüyor. Böyle oelarının olduğu ortamda yaşamaktan bunaldım artık. Allah belasını versin herkesin. Çoluğundan çocupundan çıksın, çaresiz kalıp üzüntüden gebersin herbiri

Erden timuru cok severim, ama cok yanlış hamleler yapmış transfer konusunda. Zaha, tete, ndombele tarifi yok. Geçen sene daha iyidi kadromuz. Bu kadar yanlış olamaz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye'de sahipsiz sokak köpeklerinden çok şu hakem mafyası konuşulmalı artık!

Sachayı ilk defa böyle sönük gördüm.
Sakatlığın etkisi kesin

Zaha sız 10 kişi daha iyi oynarız,
en azından küfür edip psikolojimizi bozmayız pozisyon kaçtı diye üzülmeyiz.

Geri
Üst Alt