⚽ SL 23/24 H:20 | Galatasaray 2-1 Kayserispor | MS | 15 Ocak

Tüm biletler satilamamis. Kombinelilerin bir kisminin da gelmeyecegini düsünürsek bugün 30 bin seyirci anca olur.

Tüm biletler satilamamis. Kombinelilerin bir kisminin da gelmeyecegini düsünürsek bugün 30 bin seyirci anca olur.
Karagümrük macinda 38.587
Konya macinda 36.340 seyirci varmis.

Stadin %30'dan fazlasi bos olursa taraftar inanmiyor demektir. Gecen sene 40 binin altina hic bir macta düsmedik.

sonuç ne olursa olsun artık istekli futbolcular görmek istiyorum.

Karagümrük macinda 38.587
Konya macinda 36.340 seyirci varmis.

Stadin %30'dan fazlasi bos olursa taraftar inanmiyor demektir. Gecen sene 40 binin altina hic bir macta düsmedik.
Kopenhag maglubiyetinin bayagi hayal kirikligi yarattigini düsünüyorum. Beklentiler cok daha fazlaydi. Biraz takimin motivasyonunu da etkiledi gibi.

O mactan önce sezonun maci demistim. Kazansak sezonun geri kalanina cok pozitif bir etkisi olacakti. Ne yazik ki kazanamadik.

boş tribünler önünde oynanan pazartesi günü maçında puan kaybı ihtimali artar.

Kayseri'de bir şey yok Thiam gitmiş, Kemen gitmiş, Hosseini milli takımda tamamen zayıfladılar yedek kadromuzun bile 2-3 atması lazım akşama 60'a kadar 3-0 yaparız Eyüp, Baran gibi gençler girer.

Bu maç umarım yalancı bahar yaratmaz 8 tane atsak bile fikrim değişmez Trabzon deplasmanı eksik olsalar bile kat ve kat zor geçecek.

Kopenhag maglubiyetinin bayagi hayal kirikligi yarattigini düsünüyorum. Beklentiler cok daha fazlaydi. Biraz takimin motivasyonunu da etkiledi gibi.

O mactan önce sezonun maci demistim. Kazansak sezonun geri kalanina cok pozitif bir etkisi olacakti. Ne yazik ki kazanamadik.

şampiyonluk yarışındayken bu sebep olmamalı, cidden rezillik stadın dolmaması

az bilet kalmis

nerden cikti bos tirbün hadisesi

Psikolojiyi yönetmek cok önemli. Biz gecen sene seyirci sayisi olarak üstündük Fener'e. Giresun'a yenildikleri macta 41 bin seyirci vardi, sonra TS deplasmaninda maglubiyet gelince kirilmalar baslamisti. Bizim ic sahadaki Adana Demir macinda Fener'in BJK ic saha derbisinden fazla seyirci vardi. Ankaragücü, TS, Antalya vs. hep ciddi bosluklarla oynadilar. Bizim pes etme lüksümüz yok, olamaz.

Geri
Üst Alt