⚽ SL 23/24 H:20 | Galatasaray 2-1 Kayserispor | MS | 15 Ocak

Orta saha yok Okan hocada artık hocalığını göstersin ve neşteri vursun
Zaha dombili filan 2 yarı başlamamalı

Rezil rezalet korkunç bir ilk yarı, ama şimdi maçı izlemeyen birileri gelip, xg atacak, şut istatistigi gösterecek, zaha ndombele tete bunların futbolla uzaktan yakından alakaları yok. Mertens Galatasaray forması ile izlediğim en kazma 10 numara, bir tane ara pası veremez, bu herifin senelerce napolide oynaması mucize, Okan buruk sınıfta kalmıştır. Bu takım fizik olarak dökülüyor

Bu takım neden bu kadar kötü oynuyor abi nerde ısıran basan takım ne oldu bu takıma 2 ayda abi çıkın anlatın ne olduysa deli olucam ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neresinden baksan rezalet

Sahaya 11 adam cikmis Ndombele oylesine yuruyor ara sira yalandan pas atiyor Zaha her topu kaptiriyor

Bir oyun plani hucum seti filan hak getire stoper asam gecip gitmek istiyor en yaratici oyuncu kim ? Forvetten devsirme sol bekimiz Baris Alper

Ben ne izledim koca ilk yari bir buyuk takim kendi sahasinda nasil bu kadar silik sacma sapan top oynar ne yapmaya calistik attigimiz gol tamamen kismet

Uc mac ust uste penalti yapmak nedir ikisi elle oynamadan baskanmi erdenmi hangisi yapar bilmiyorum acil bir yemek filan ayarlasinlar bu sahadaki takim filan degil 11 toplama oyuncu

Bu sene hakemlere net talimat gitmiş. Hani öyle böyle değil temiz gol verilmiyor. Adam yüzünü koruyor el diye penaltı veriyor ki geçen hafta bize verilmeyen penaltı ortada. Onun dışında Okan hoca Ndombele ve Halil'den bir an önce vazgeçmeli Ndombele koşamıyor bile yanından geçen geçene. Eyüp, Baran, Kerem girip Mertens, Ndombele, Halil çıkmalı. Onun dışında Zaha büyük hayal kırıklığı.

Bu takımın 10 numarası net olarak 37 yaşındaki Mertens bence. Kerem veya Ziyech bu kadar efektif değil bu mevkide.

Zaha isimli bir şahıs sol tarafta forma işgal ediyor.

Geri
Üst Alt