⚽ SL 23/24 H:20 | Galatasaray 2-1 Kayserispor | MS | 15 Ocak

Bu sene hakemlere net talimat gitmiş. Hani öyle böyle değil temiz gol verilmiyor. Adam yüzünü koruyor el diye penaltı veriyor ki geçen hafta bize verilmeyen penaltı ortada. Onun dışında Okan hoca Ndombele ve Halil'den bir an önce vazgeçmeli Ndombele koşamıyor bile yanından geçen geçene. Eyüp, Baran, Kerem girip Mertens, Ndombele, Halil çıkmalı. Onun dışında Zaha büyük hayal kırıklığı.
Talimat falan değil 1-2 milyon yatmış hesaplarına. Dalga falan da geçmiyorum. Bir savcı olsa şikenin kitabı yazılır

Berkan/Ndombele - Dries/Demirbay| dk 65.

Boşa transfer diye yırtınmaya gerek yok

Bu takım böyle top oynamamalı

Takımda inanç yok, azim yok, hırs yok

Herşey bitmiş, bu takıma transfer yapsan ne yapmasan ne

Utanmiyorlar. Yuzleri bile kizarmiyor. Her mac ayni terane. Cigrindan cikti, yeter be.

gectigimiz yil sampiyon olan takim en nihayetinde. tutmayan transferler baltalamis bile olabilir. basit golleri atmaya basladigimiz an gelirmi sence

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sezon kaçırma rekoru kırmadığımız tek maç alanya maçıydı

Geçen sezonda kayseri ve başakşehir maçları

Pazartesinin gelişi Perşembeden belli

yönetim önlem almıyorsa biz ne yapalım

yıldık artık sinirlenmekten

Ndombele yerine Eyüp Aydın'ın başlaması gerekiyor artık.

inanilmaz kotu oynadigimiz bilmem kacinci mac. futbolcularin arasindaki mesafelere dikkat edin bir allah askina. nasil paslasacaksin nasil set oyunu oynayacaksin

Evet bir ilk 45 dk daha bitti ve yine aynı oyuncular için çıkmalı diyoruz demek ki değişen bir şey yok. Aynı hatalar sene başından beri devam ediyor ama hataları gidermek için bi çalışma yok anlaşılan

Yahu anlamıyorsunuz takım formsuz değil iy iyi 2 golü vermedi it oğlu it verse koparacak maçı takım istemiyorlar işte anlamıyorsunuz futbolculara sahip çıkın hemen yemeyin
Kopsa nolur su kayseriye 5 atsan nolur karsindako rakip rakip degil hasan ali eray gokhan sazdagi filan adamlarin 11 den 5 6 oyuncu yok futbol isik vermiyor sahada bilincli yapilan hic birsey yok indirme bindirme ara pasi sut kanattan top getirme futboluda gectim takim olgusu yok herkes kafasina gore takiliyor

Geri
Üst Alt