⚽ SL 23/24 H:20 | Galatasaray 2-1 Kayserispor | MS | 15 Ocak

Haftaya bizi dograrlar
Demekki neymis tete ndombele isimler oynamiyor kosan adamlar girince nasil takim mucadele etti dikkne oynadi her topa saldirdi seyircide oyuna girdi zahada duzeldi

Okan burakla daha nereye kadar sürer ben size söylüyorum trabzonspor maçıyla biter

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazık ya biz Galatasaray maçı izleyeceğiz diye tüm gün heyecanlanıyoruz şu izledigimiz rezalete bak.. Bu kadar aciz bir Galatasaray olmaz ben kabul etmiyorum takımın tamamı rezil durumda hoca hiç görmüyor mu şu halimizi.. Tüm takım nasıl bu kadar formsuz olur.. Hiçbir işe yaramayan adamlar her maç 80 dk sahada yazık değil mi şu eyupe barana falan 5 dk sans buluyorlar..
Daha neler yazarım da kufretmemek için zor tutuyorum kendimi..Lig benim için bu akşam bitmistir ..Bunu kazandığımız maçtan sonra söylüyorum ki yanlış anlaşılmasın bu takimin sorunu skorlarin çok ötesinde herhangi bir istek yok

Eyüp daha ne yapmalı anlamadım oynat artık şu çocuğu..

Halil uyuzundansa baran oynasın bari..

Bize şut tehditi olan bi 8 gerek.. arkasına da eyüp ile toreria yı koyacaksın bu kadar

Solbeke gerek yok barış çok iyi oturdu oraya

Maç için

1- BAY
2- Muslera - penaltı için
3 - Mertens harcamış ezmişte olsa topu kullanan ileride başka biri yoktu.

Takımın frekansı bozulmuş düzeltmek için çaba da yok, takımın forveti halil kalmış ama 6 aylık da olsa bi forvet alalım düşüncesi yok garip bi boşvermişlik var yönetimde

Türk filmleri gibi bir maç oldu.Galibiyete sevinelim mi böyle bir oyun için üzülelim mi karar veremedim.

Valla ne olursa olsun Trabzon maçında Eyüp oynamalı Torreira yanında inanın bana diğerlerinden daha çok ışık veriyor

Eksikler sakatlıklar ve formsuzluğun olduğu bir dönemde bu aldığımız üç puan altın değerinde.
Sezon içinde böyle maçlar olabilir, kötü olduğumuz maçlarda aldığımız üç puanlar şampiyonluğun anahtarıdır

Bakin kodumun sikecileri Bonucciyi yetistirmese bu hafta puan kaybedecekti. Serdar sakatlanip ciktiginda İsmail falan stopere gececekti. Antep oyle koyar gecerdi.

Peki bizim rahatlik nedir ve nedendir? Takimda santrafor yok, skorer kanat yok, hucumcu orta saha yok, merkez orta saha yok

Muslera
Boey - Davinson - Abdul - Kaan
Torreira - ?????
????? - ????? - Kerem
Icardi/?????

1 hafta icinde su hamleleri yapmayan haindir

Şu an acayip ferahlamış durumdayım
Ama nereye kadar böyle gideceğiz
Çok çok çok kötüyüz
Hayırlısı

Şikeciler averajda +14 öndeymiş. Fark bayağı açılmış. Buna da dikkat.

Galatasaray’ımın winner genlerine güveniyorum öyle yaşa böyle şampiyon olacağız

Geri
Üst Alt