SL 23/24 H:20 | Gaziantep FK 0-1 Fenerbahçe | MS | 14 Ocak

Jevtovic'in yerine Furkan'ın oynaması daha iyi fbye gollerini hatırlıyom ayrıca renktaşımız gibi

"Top sekti Markovic gitti , ferdinin hamlesi ve kırmızı kart."

Senaryosu oluşmadan Antep'in puan alma ihtimali doğmaz maalesef

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

boşuna takip edip canınızı sıkmayın ,bu deyyuslar puan kaybederse hiç umulmayan maclarda kaybeder

Bunlar kimin lisansini askıya aldi? Bonucci kadroda,Lincoln kadroda,Kent kadroda King kadroda. Var mı böyle bir olay ? Hani lisans kayıt için oyuncu gönderme zorunluluğu vardi
Benim de merak ettiğim olay bu iki yabancı eklenmiş kim çıkmış. Ayrıca seni çıkardım seni aldım diyebiliyor muyuz ?

Sen sivas gibi les takimi yeneme direklere kalecinin uzerine vur dur sonra gel antepten puan almasini bekle

Bu akşam ki filmde bakalım nasıl bir senaryo ile karşılaşacağız.Umarım Oscar'a aday gösterilmez.Fakir çocuk varlıklı ailenin zengin kızına sahip olacak mı?

Bonucci ozelinde soylemiyorum ama adamlar transferi yapiyor iki gunde lisansini cikarip kadroya yaziyor transfer boyle olmali biz transferi yapiyoruz ya kondisyonu yok ya sakat haftalarca bekliyoruzki oynasin 1 mac oynayip 5 mac yatiyor hazir oyuncu almak lazim

fenere karşı nasıl oynanması gerektigini antalya hatta ilk macta antep,ankaragücü

bunlar göstermıstı ,bu sene cok gol atıyorlr ama gecen yıla göre her mac daha cok pozisyon veriyorlar

3.lig takımı istanbul bile nasıl pozisyonlar buldu

Geri
Üst Alt