SL 23/24 H:20 | Gaziantep FK 0-1 Fenerbahçe | MS | 14 Ocak

bu hakemlerin bu köpekleri böyle kollamaları bizim takımın durumu .Gol atması gereken adamların olmayışı olanında kale ağzından fezaya inatla hala şut atması.Hele o bundesligada yıllarca oynamış olan 30 yaşındaki adamın maçın son bölümünde iki elini kaldırarak penaltıya sebebiyet vermesi üzgünüm ama bu sene ben şampiyon olacağımıza inanmıyorum.

Abi yazmayim yazmayim diyorum yok ya bu heriflerin yasadiklari sampiyonluk alametleri. Attiklari gol dakkasi. Son salisede kurtarilan sut falan harbi boyle bisi yok ya. Sehir deplasmanlarinin cogunda puan kaybi bekliyodum ama bu deplasmani da gectiler bala mala

Derbideki o kırmızı penaltı verilse tepe taklak gideceklerdi kırılma maçlarında hakemler yetişti imdatlarına.

Fenerliler bizim iki senedir yaşadığımiz şeyi yaşadılar bugün, sanki Galatasaray maçı izledim, aynı beceriksizlik, son dakika kaleci puan aldı. Fenerliler 1 gün yaşadı, biz her maç yaşıyoruz
10 senedir şampıyon olamiyorlar o kadar ittirilmeye ragmen nasıl 1 gün oluyor anlamadım

DDD56BF7-F436-4797-8332-BDBC03D47F38.webp

Bu koyduklarım öyle yada böyle takılıcak biz her maçı ciddi anlamda final maçı gibi oynayıp seriye bağlamamız lazım

Fenerin bir şekilde gol atıp kazanacağı belliydi. Antep iyi bile direndi. Dragus harici gol atabilecek topçusu yok.

10 senedir şampıyon olamiyorlar o kadar ittirilmeye ragmen nasıl 1 gün oluyor anlamadım

Valla olamıyorlar ama geçen sene de bu sene de bizden daha iyi bitiriciler. Bahsettiğim şey kupa kazanmak değil, şu oynadiklari maçın aynısından 50 tane oynadık, fener ya kaybetti, ya da farklı kazandi

Bir adam akili kontra yapamadi antep.

Fener de klasik golünu atti, sifira in orta kes elbet biri orda bekliyor kafa aayak vurmak icin. Biz ne zaman böyle beles gol atacagiz merak ediyorum

Abi yazmayim yazmayim diyorum yok ya bu heriflerin yasadiklari sampiyonluk alametleri. Attiklari gol dakkasi. Son salisede kurtarilan sut falan harbi boyle bisi yok ya. Sehir deplasmanlarinin cogunda puan kaybi bekliyodum ama bu deplasmani da gectiler bala mala
Yazmasan iyiydi

Geri
Üst Alt