Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.147
- 70.314
- 4.918
Okan hocanın oynattığı futbol kısır değil de sahada ki avarel sürüsü kısır diyelim.Okanın kısır futbolunu kabul edelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocanın oynattığı futbol kısır değil de sahada ki avarel sürüsü kısır diyelim.Okanın kısır futbolunu kabul edelim
Fener leş usta. Avrupa maçında köy takımlarından küsküyü yiyenleri övemem.Evet yine rakip yatıyor mu yine leş mi fb
Bak az once zeytinli mesaj atti diyoki 20 yildir futbol takip ederim boyle iyi takim.gormedim ligdeFener leş usta. Avrupa maçında köy takımlarından küsküyü yiyenleri övemem.
mühim 1 noktaya değindin yine zurhanımTüm maçları almamız lazım.
Renkdaş adamlarda takım olgusu bizden iyi fark bu, bizde geçen sene iyiydik. Bu sene Zaha çok bireysel oynuyor bu tarz verkaçlara girmiyor, Keremde aynı. Yalnız Mertens bu işi yapıyor.Aynı şeyi söylemeyi çalışmıştım ben de
Şu goldeki son pas ne kadar basitti
Biz olsak ya hızlı atıp auta giderdi
Ya da pas yerine çalım şut falan denerdi ve rakipten geri dönerdi
Zaha'nın yerine oynayan Tadic, Zaha'dan kötü ama Tete'yi alsalar oynatmayacakları İrfan her kritik maçta puan alıyor.zahayı almayacaktık
Çok istemiştim yazın, keşke kıyıp alsaydık..Malesef fred büyük fark yaratıyor
Zeytinli mi dedi böyleBak az once zeytinli mesaj atti diyoki 20 yildir futbol takip ederim boyle iyi takim.gormedim ligde
Lig kalitesiz ve biz de hücumda aşırı kısırız. Hücumu halletsek psikolojik olarak düzeleceğizFener leş usta. Avrupa maçında köy takımlarından küsküyü yiyenleri övemem.
Çok para amaÇok istemiştim yazın, keşke kıyıp alsaydık..
akşam ki maçı salfenerin iyi oynadığı gerçeğiyle yüzleşelim
ben onlardan bağımsız söylüyorum yaw,Zaha'nın yerine oynayan Tadic, Zaha'dan kötü ama Tete'yi alsalar oynatmayacakları İrfan her kritik maçta puan alıyor.