⚽ SL 23/24 H:21 | Trabzonspor 1-5 Galatasaray | MS | 21 Ocak

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kaan
Torreira Demirbay
Baris Mertens Kerem
Icardi​
11 netlemiştir. Eyüp sonradan girdiğinde hızlı gibi duruyordu ama ağırmış. Berkan geriye gitmiş zaten rotasyon topçusu.

Muslera
Boey Nelson Apo Kaan
Toreira Demirbay
Barış Mertens Kerem
Icardo
viscanın karşısına barış konmaz

mertens de kanada konmaz maalesef

boey nelsson abdül kaan
demirbay torreira
barış mertens kerem
icardi

en makul kadro olacaktır kanımca
1592074523745-png.83195

%100 ve katılıyorum - kazımcan'a öyle yada böyle güvenip süre vermek lazım fakat TS dişli deplasman kağıt üstünde - bi puan kaybına kaos çıkarmaya meğilli herkes galyana gelir.

teknik olarak şu an lig hala "gs feneri içerde yenip şampiyon olur " bakışı var.
Kaan olabilir ben bir an unuttum, o kadar çok ismi farklı yerlerde deniyoruz ki artık karıştırıyorum tamamen. Sağ bek olarak iyi performans vermiş idi Kaan, yine idareten görebiliriz sanki, bu kez sol bek bölgesinde...

Pazar günü bu kadroyu yenemiyorsak şampiyonluktan bahsetmeye gerek yok.

Uğurcan
Mehmet Can Baniya Benkovic Eren
Mendy Berat
Visca Bardhi/Bakasetas Fountas
Enis

4 gol atınca gaza geldim

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kaan
Torreira Demirbay
Barış Mertens Kerem
Icardi

Icardi dönmeli ama Icardi olmazsa Halil oynar.
Icardi hazır durumdaysa bu kadro iyi olur bence, Yedeklerde de elimiz güçlü olacak bu maçta rotasyon tekrar eski haline geliyor. Angelino'yu dışarıda bırakırsak Ziyech, Bakambu, Oliveira dışında eksik yok.

Trabzonda eksik cok ama halen ellerinde iyi oyuncular var fountas iyi oyuncu visca ne olursa olsun tehlikeli oyuncu

Bardhi ne yapacagi belli olmaz berat mendy ellerinde iyi bir kadro var adam akilli oynamak lazim barisi forvet kullanmamiz lazim trabzon defansini karistiracak adam

Trabzonda eksik cok ama halen ellerinde iyi oyuncular var fountas iyi oyuncu visca ne olursa olsun tehlikeli oyuncu

Bardhi ne yapacagi belli olmaz berat mendy ellerinde iyi bir kadro var adam akilli oynamak lazim barisi forvet kullanmamiz lazim trabzon defansini karistiracak adam
Kaç haftadır maçlarını izliyorum en son Onuachu'da gittikten sonra Visca hariç hiçbir şeyleri yok Bakasetas'da yoktu Antalyaspor bile eze eze top oynadı.

En son wakameli 4-0 lık maçta kadrolarıyla dalga gecmiştim dikkat :asd:
Yarın mevcut Trabzon kadrosu ve bize 4 atan trabzon kadrosu maç yapsın bu kadro en az 2 farklı rahat galibiyet alır.

Onur
Pereira Hosseini Mustafa Novak
Onazi Sosa
Olcay Yusuf Nwakaeme
Rodallega​

Zaha mümkünse forvet olsun. Hep aynı şeyi deneme. 2. Yarı icardi girer.

Pek hücum oyuncusu da yok. Barış önde oynamali

Yarın 2 trabzon kadrosu maç yapsın bu kadro en az 2 farklı rahat galibiyet alır.

Onur Kıvrak
Pereira Hosseini Mustafa Novak
Onazi Sosa
Olcay Yusuf Nwakaeme
Rodallega​
Bu kadroya les demem wakamenin ilk macı oluşu tanimıyodum :asd: olcay zaten kotu onazi ve sosada iyi degildi o donem oyuzdendi zaten yav.

Geri
Üst Alt