- 1 Ağustos 2009
- 45.044
- 43.701
- 4.258
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-1 Biten Sivas maçı sonrasında yorumlarım. Takımın bu reaksiyonu çok mutlu etti beni. Artık sinerji vakti, yolumuz uzun üstadımTakım şampiyonluğu istiyormuş @Ata B. Oğuz
Açıkçası eksik isimleri saydığımız zaman ayrı bir ilk 11 çıkıyor, bu maç o yüzden bir puan çok çok üzmedi. Elbette galip gelebilirdik, ama olmadı. Önümüzde uzun bir sezon var, daha güçlü devam etmemiz gerek. Sezon sonunda "Yönetim, Futbolcu, Taraftar, Sampiyonsun Galatasaray" diyeceğiz.
Sağlık olsun. Yola devam, şampiyon biz olacağız.
haldur huldur saldirmadik ama ortasaha hala dan dun top çok harcadık - ciddiyim çok daha fena skorla bitebilirdi bu maç(iyi anlamda)Gayet guzel oynadik. Haldir huldur saldirmadik. Avci'yi kendi silahiyla vurduk. Daha becerikliydik. Kerem ve Baris kendi yerinde, Zaha da onlardan daha becerikli oldugu icin golcu pozisyonunda gayet iyi ve verimli oynadi. Ustelik ucu de geri gelip defansa yardimci oldular. Trabzon eksik olmasi bizim sorunumuz degil.
Visca zaten maçta yoktu. Kaan üstündü orada ona karşı.Ndombele değişikliği çok doğru değişiklikti. Topu aldık farkı arttırdık. Barış da Visca'ya üstünlük kurdu solda. Berkan kötüydü sadece.
Topu rakibe verdik diyelim biz onahaldur huldur saldirmadik ama ortasaha hala dan dun top çok harcadık - ciddiyim çok daha fena skorla bitebilirdi bu maç(iyi anlamda)
istanbulspor maçı umarım dediğime gelir takım - şakam yok hayvan gibi averaj beklediğim bir maç.
Mactan sonra kahve yapacaktim vazgectim sıcak çikolata yaptık misss gibi ohhhh.
Afiyet olsun reisBende çay demlemiştim vazgeçtim viskye geçtim![]()