⚽ SL 23/24 H:21 | Trabzonspor 1-5 Galatasaray | MS | 21 Ocak

Takım şampiyonluğu istiyormuş @Ata B. Oğuz
1-1 Biten Sivas maçı sonrasında yorumlarım. Takımın bu reaksiyonu çok mutlu etti beni. Artık sinerji vakti, yolumuz uzun üstadım :love::hat:
Açıkçası eksik isimleri saydığımız zaman ayrı bir ilk 11 çıkıyor, bu maç o yüzden bir puan çok çok üzmedi. Elbette galip gelebilirdik, ama olmadı. Önümüzde uzun bir sezon var, daha güçlü devam etmemiz gerek. Sezon sonunda "Yönetim, Futbolcu, Taraftar, Sampiyonsun Galatasaray" diyeceğiz.
Sağlık olsun. Yola devam, şampiyon biz olacağız.

Oyuna sonradan girenlerden en kötüsü berkandı iki kritik hata yaptı Allahtan gol olmadı. İlk yarı yapılan basit pas hataları ikinci yarı azalınca bol pozisyon ve goller geldi. 2. Gol ts nin tam oyundan düşmeye başladığı an gelmesi fişi çekti

Bir maçta hep patlayacağız ve fazla gol atacağız diyorduk, Trabzon deplasmanına denk geldi.

Bence sol bek ya da kanat falan değil, bir adet saglam 10 numara alalim. Gidip Ridvan'i alsak bugunku Kaan'dan daha iyi performans mi verecek? Hic sanmiyorum.

Bu arada torreirayi devrimle barıştırmak lazım yada acilen latin etli butlu bur hatun bulunmalı

Gayet guzel oynadik. Haldir huldur saldirmadik. Avci'yi kendi silahiyla vurduk. Daha becerikliydik. Kerem ve Baris kendi yerinde, Zaha da onlardan daha becerikli oldugu icin golcu pozisyonunda gayet iyi ve verimli oynadi. Ustelik ucu de geri gelip defansa yardimci oldular. Trabzon eksik olmasi bizim sorunumuz degil.
haldur huldur saldirmadik ama ortasaha hala dan dun top çok harcadık - ciddiyim çok daha fena skorla bitebilirdi bu maç(iyi anlamda)

istanbulspor maçı umarım dediğime gelir takım - şakam yok hayvan gibi averaj beklediğim bir maç.

af8e3ba4dabb438b865fe9dd4f5e0a34.jpg

GEYsi13WoAAuVGa

Ndombele değişikliği çok doğru değişiklikti. Topu aldık farkı arttırdık. Barış da Visca'ya üstünlük kurdu solda. Berkan kötüydü sadece.
Visca zaten maçta yoktu. Kaan üstündü orada ona karşı.
Dayı çıkmamalıydı maçın en iyisiydi o ana kadar. Ortada oynayan iki oyuncunun ikisi birden değiştirilmez zaten o çok saçmaydı. İlla değişecekse de Mertens oyundan düşmüştü o çıkmalı dayı 10 noya geçmeliydi. Barış da sağda devam etmeliydi. Büyük risk alındı. Keremin uzaktan golü gelmese panikleyebilirdik.

haldur huldur saldirmadik ama ortasaha hala dan dun top çok harcadık - ciddiyim çok daha fena skorla bitebilirdi bu maç(iyi anlamda)

istanbulspor maçı umarım dediğime gelir takım - şakam yok hayvan gibi averaj beklediğim bir maç.
Topu rakibe verdik diyelim biz ona :hat:

Zaha'nın 3.golü neden verilmedi tam o arada maçın başından ayrılmılştım bir baktım skor tekrar 4-1'e dönmüş, anlayamadım ne olduğunu. Faul nedeniyle demişler de kim nerede faul yaptı orada, özet geçecek var mı?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt