⚽ SL 23/24 H:21 | Trabzonspor 1-5 Galatasaray | MS | 21 Ocak

butun basin maci ovuyorda , ben hiç beğenmedim di maçı

Lig 3.süne deplasmanda 5 atıp Kayseri, Hatay ve Sivas çöplerine puan vermemiz kabul edilebilir bir şey değil ama az buçuk tökezleyince hakemler devreye giriyor. Penaltılarımızı yedikleri gibi attığımız golleri bile yiyorlar.
Hatay maçına bir şey diyemiyorum. Bayern deplasmanı dönüşü, o fiziksel-mental yorgunlukla en canavar adamlarımız bile ruh gibiydi sahada, kolay değil. Normal hakem yönetimiyle yine de kazanırdık. Ligin ilk maçı olan Kayseri deplasmanı da mazur görülebilir. Bir tek Sivas maçı var; skor da alınmışken, bizden fazla eksiği olan zayıf rakibe puan bırakılmamalıydı. Oyun da çok kötüydü...

Hatay maçına bir şey diyemiyorum. Bayern deplasmanı dönüşü, o fiziksel-mental yorgunlukla en canavar adamlarımız bile ruh gibiydi sahada, kolay değil. Normal hakem yönetimiyle yine de kazanırdık. Ligin ilk maçı olan Kayseri deplasmanı da mazur görülebilir. Bir tek Sivas maçı var; skor da alınmışken, bizden fazla eksiği olan zayıf rakibe puan bırakılmamalıydı. Oyun da çok kötüydü...
Bu maç o maçı telafi etmiş oldu. Hem de mental olarak daha iyi oldu bile denilebilir.

Yav hocanin da suçu olduğu durumlar elbet var ama oyuncularimizjn da maç seçtiği çok aşikardi. Artik mac secemezler somari yerler öyle bir döneme girdik
kayseri ligin ilk haftasıydı , tarihi başa sar yine yenemezdik. düşünsene yazın kurdugumuz kadroyu. çöp avrupa takımlarına bile elenebilirdik.zalgris maçları falan neydi öyle. hatay maçı çok kalp kırıcı oldu. asla yenilmeyi hazmedemiyorum. kesinlikle en belirleyici kaybımız. kabul edilemez. sivas deplasmanı aslında copenhag deplasmanından sonra gidecektik ama erteleme oldu. copenhag dönüşü gitsek de puan kaybı bekliyordum ben. hatta belki yenilirdik copenhag moralsizliğiyle vs. dinlenmiş olarak gittik ama maç elimize geldi direkten dönenler, hakemin çok büyük şerefsizliği vs saçma sapan penaltıyla puan kaybı oldu. genel bi toparlama yaparsak sivas beraberliğini kesinlikle bugün telafi ettiğimizi düşünüyorum. sivası yenip burdan 1 puan ile dönsek kimse bişi diyemezdi. artık lig bize dönecek. en basitinden hafta içi biz içerde istanbulsporla oynayacağız, futbol şansı artık bir zahmet bizimle olsun ve gol kaçırma rekoru kırmadan 5-6 tane atıp morali kökleyelim. fener de başakşehir deplasmanında. başakşehir inanılmaz formda. 7-8 maçtır kazanıyorlar ya da kaybetmiyorlar öyle bir şeydi bakmadan söyledim. olası bir puan kaybında o moralle silindir gibi geçeriz ve geçen seneki 13-14 maçlık galibiyet serisini yakalarsak fişi çekeriz. her şey elimizde. okan hocanın dediği gibi kenetlenirsek gümbür gümbür başarırız bu işi.

yalnız kaan ayhan ne topçu be
3-4 farklı mevkide istikrarlı bir şekilde 10 üzerinden en az 7 oynaması kesinlikle Okan hocaya yazar. Kaan Ayhan haberleri ilk çıktığında herkes sövüyordu bu çöpü niye alıyorsunuz diye ki Kaan bu kadar üst düzey bi oyuncu değildi. Şuan çok farklı seviye

Maçın full halini izleyebileceğim bir yer ?

Ben ts ye çok attık diye sevinemiyorum malum camiaya biat etmeyen nadir kulüplerden. Sivas a atsaydik bunları keşke
aha ayni seyi bende dusunuyorum. at 2tane birak. tebrik et. zordu de. 2000 bilmem kac sampiyonu trabzon de sal fenerin ustune

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün Sivasa verilen penaltıları ve bize verilemeyen açık penaltıları görünce hakemlerin bize karşı nasıl bir şefesiz oldukları daha açık anlaşılıyor. Eminin li bugünde fırsatını bulsalar skora direk etki edeceklerdi. Gerçi yan hakem ve var skorun 1-6 olmasını engellediler

25 ocak ile 25 subat tarihleri arasinda 1 ayda tam 8 mac oynayacagiz.

Istanbulspor
Gaziantep
Samsun (D)
Basaksehir
Sparga Prag
Ankaragucu (D)
Sparta Prag (D)
Antalya

Cok kritik bir donem. Hem lig hem Avrupa'da kaderimiz cizilecek. Bjk maci oncesi bu sekiz maci kayipsiz gecmeliyiz.

Bugün iyi oynamadık. Aslında her zamanki gibi oynadık. Trabzon tahmin ettiğim gibi hücum etmeye çalışırken geride çok boşluk bıraktı. Küçük takımlar çok kapandıkları için zorlanıyoruz. Bu nedenle derbilerde ve Avrupa maçlarında daha iyi oynuyoruz.
Fb uçuyor

Geri
Üst Alt