⚽ SL 23/24 H:21 | Trabzonspor 1-5 Galatasaray | MS | 21 Ocak

muslera

boey d.sanchez nelsson apo

torreira kaan

demirbay

barış icardi aktürkoğlu

Ben nelsson satış aşamasında hazır formda iken kesmeyelim derim. Apo bir kaç maç solbek idare etsin zaten stoperde bu ara bir tuhaf oynuyor. Ayrıca ortada kaan torreira ikilisine dönmemiz şart. Yine zaha ve tete formsuz yedekten girince belki daha fazla katkı alabiliriz. Barış sağ kanattan ts solbekini sıkıntıya sokar. Son olarak icardi bence oynar antremana çıkmış.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Boey Nelson Abdülk Kaan
Torera Demirbay
Barış Merteens Kerem
Icardi (Zaha)

En formda oyunculardan 11 böyle olur. Icardi oynamazsa Zaha oynamalı Halile katlanılacak gibi değil.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selcuk Drogba dönemden beri bunları deplasmanda yenemedik yanlış bilmiyorsam

Trabzonspor tarafının eksikleri

Abdulkadir (Kadro Dışı)
Umut Bozok (Kadro Dışı)
Onuachu (Afrika Kupası)
Nicolas Pepe (Afrika Kupası)
Trezeguet (Afrika Kupası)
Denswil (Sakatlık)
Orsic (Sakatlık)

Bizim maça hucüm bakımından kısıtlı bir kadro ile çıkacaklar.

Muhtemel 11'leri:

Uğurcan
Mehmet
Baniya
Benkovic
Eren
Mendy
Berat
Bakasetas
Bardhi
Visca
Enis

şeklinde olacak. Bakasetas'ın %99 son maçı olacak. Visca, Bakasetas ve Bardhi'yi biraz kitleyebilirsek maç bize döner. Ama yine kaçırmaya devam edersek sıkıntılı olur.

Visca'yı kitlersek poziyson vermeyiz bence. Kazanacağımızı düşünüyorum.

Beşiktaş - fener maçında beşiktaş nasıl eksiklerse benzer durum var Trabzonspor'da inanılmaz eksik iki takım arasında tek fark varsa hoca faktörü onun hariç oyuncu kalitesi bakımından Baniya - Benkovic stoper hattı Mehmet - Eren bekleri Mendy ve Visca çık düşmemeye oynayan bir Anadolu takımına dönerler.

Trabzonspor tarafının eksikleri

Abdulkadir (Kadro Dışı)
Umut Bozok (Kadro Dışı)
Onuachu (Afrika Kupası)
Nicolas Pepe (Afrika Kupası)
Trezeguet (Afrika Kupası)
Denswil (Sakatlık)
Orsic (Sakatlık)

Bizim maça hucüm bakımından kısıtlı bir kadro ile çıkacaklar.

Muhtemel 11'leri:

Uğurcan
Mehmet
Baniya
Benkovic
Eren
Mendy
Berat
Bakasetas
Bardhi
Visca
Enis

şeklinde olacak. Bakasetas'ın %99 son maçı olacak. Visca, Bakasetas ve Bardhi'yi biraz kitleyebilirsek maç bize döner. Ama yine kaçırmaya devam edersek sıkıntılı olur.
bakasetas nasıl oynuyor ustat yau? bir gün sonra transfer olacak adam?

Oynatma ihtimalleri var Panathinaikos transferi konusunda aceleci şekilde baskı yapmıyor pazartesi günü bizim maçı oynattıktan sonra göndereceklerini söylemişler.
yeni duydum, doğru olabilir tabi.

ancak o zaman 3 gün önce antalya maçında neden oynamadı ki, bana pek inandırıcı gelmiyor yahu. hem oynasa da ne kadar katkı verir ki adam transfer olacak. umrunda olur mu? ya da ne kadar konsantre olabilir ki?

yeni duydum, doğru olabilir tabi.

ancak o zaman 3 gün önce antalya maçında neden oynamadı ki, bana pek inandırıcı gelmiyor yahu. hem oynasa da ne kadar katkı verir ki adam transfer olacak. umrunda olur mu? ya da ne kadar konsantre olabilir ki?
İşte gitmeden önce son bir şarkı söyle diyorlar Antalya maçında oynatmamalarını az çok anlıyorum hedefsiz kalmış bir takım Anadolu maçında zorla kalk oyna diyemez fakat sonuçta bizim maç büyük maç çok eksikleri var gitmeden son 1 maça çık demiş olabilirler o şekilde tarafa veda edebilir.

İşte gitmeden önce son bir şarkı söyle diyorlar Antalya maçında oynatmamalarını az çok anlıyorum hedefsiz kalmış bir takım Anadolu maçında zorla kalk oyna diyemez fakat sonuçta bizim maç büyük maç çok eksikleri var gitmeden son 1 maça çık demiş olabilirler o şekilde tarafa veda edebilir.
vallah bana çok saçma geldi. kendisinin yerine kesilecek adam olsam moralim bozulur.bir gün sonra gidecek adam yerime ilk onbir oynuyor diye.

bence oynatılmayacak ya. boşuna romantizm yapılıyor.

Bu arada apo ve umut u neden kadro dışı bıraktı bunlar ? Baskanlarida zengin para sorunu olmasa gerek

Geri
Üst Alt