Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.265
- 16.251
- 1.578
Trabzon çok iyi değil. Puan kaybı sürpriz olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nası 3.yüz reyiz tottenham falan mı girdi lige nasıl 3.yüz :/Geçen sezon Dünya kupası arasına girmeden önce Galatasaray lig 3. sü ve çok zorlanılacağı düşünülen Başakşehir deplasmanına giderken Fenerbahçe içeride küme hattına oynayan Giresunspor ile oynayacaktı. Bu iki maçta aynı gün oynandı ve Fener 4'te oynayıp kesin kazanacağı düşünülen bu maçı kaybetmişti sonrasında Galatasaray bu maçın skorunun da etkisiyle iyice motivasyon kazanarak Başakşehir'e karşı sezonun en güçlü futbolunu oynayıp tarihi bir galibiyet almıştı. Şimdi ise Galatasaray yine lig 3.sü ve çok zor geçmesi beklenen Trabzonspor deplasmanına gidiyor, Fenerbahçe ise küme düşme hattına oynayan Samsunspor ile oynayacak. Bu iki maç yine aynı gün ve Fenerbahçe 4'te Samsunspor ile oynuyor kim bilir belki tarih tekrar tekerrür eder ve Galatasaray durdurulamaz bir şampiyonluk yürüyüşüne başlar.
Trabzonspor lig 3.sü üstad tıpkı Başakşehir gibi. Ama o kısmı düzelttim biraz karışık olmuş.nası 3.yüz reyiz tottenham falan mı girdi lige nasıl 3.yüz :/
abi virgül koymamışsın ben nabam :/Trabzonspor lig 3.sü üstad tıpkı Başakşehir gibi.
Yeter artık rahat bir maç izlemek istiyorumDk. 18 1-0 Enis Destan
Dk. 42 1-1 Mertens
Dk. 89 1-2 Icardi
Icime dogdu
Ekli dosyayı görüntüle 231095
katılıyor musun bu görüşe?
faiz sebep enflasyon sonuç diyor ahbert izlemeye gerek yok.videoyu izlemem gerekir ahbert
Dk. 18 1-0 Enis Destan
Dk. 42 1-1 Mertens
Dk. 89 1-2 Icardi
Icime dogdu
Aynen katılıyorum.kerem solda Barış sağda oynadımı biraz olsun orta kesebiliyoruz Zaha ve Tete ile bu olaylar imkansız.İcardi oynarken Kerem’lerim ikisinin de, Kaan’ın ve Barış’ın sahada olması çok önemli. Takımda bunlar dışında kenardan ceza sahasına top kesen oyuncu yok. Sacha zaten orta açamıyor.
Sokan Buruk