⚽ SL 23/24 H:21 | Trabzonspor 1-5 Galatasaray | MS | 21 Ocak

İlk yarı söylenebilecek 2 şey var

1- Apo sakatlanınca yaklaşık 1.5 dk 10 kişi oynadık, oysa Davinson hazır ve kenardaydı. Hakem 5-10 saniye daha başlatmasa değişiklik yapılırdı. Keza aynısı bugün Fenerbahçe maçında yaşandı. Fred sakatlanınca çıkmadı sahada bekledi Krunic hazırlanınca değişiklik yapıldı. 10 kişi kalması engellendi.

2- Bizim ofsayt pozisyonlarında hakemler ofsayt çalmak için ilgili oyuncunun aksiyonunu tamamlamasını bekliyor. Oysa yine gündüz oynanan Fenerbahçe maçında atağın tamamen sonlanıp Fenerbahçe’nin topu kaybetmesinin beklendiğini gördük

Orta sahayı biraz kalabalıklaştırmak lazım...

Mertens çıkıp Berkan girmeli

Kdb'de 10 numaraya geçsin

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel oynadık ilk yarı. Bu sene şanssızlık da var Mertens'in kafa gol olsa maç kopacak.

maçı bitirme fırsatı altın tepside geldi. 2 yi çok rahat atabilirdik. ne olursa olsun 2yi kovalamalıyız. atıp bitirmeliyiz maçı. bu duruma gelmişken asla kaza kabul edilmez

1- Apo sakatlanınca yaklaşık 1.5 dk 10 kişi oynadık, oysa Davinson hazır ve kenardaydı. Hakem 5-10 saniye daha başlatmasa değişiklik yapılırdı. Keza aynısı bugün Fenerbahçe maçında yaşandı. Fred sakatlanınca çıkmadı sahada bekledi Krunic hazırlanınca değişiklik yapıldı. 10 kişi kalması engellendi.

2- Bizim ofsayt pozisyonlarında hakemler ofsayt çalmak için ilgili oyuncunun aksiyonunu tamamlamasını bekliyor. Oysa yine gündüz oynanan Fenerbahçe maçında atağın tamamen sonlanıp Fenerbahçe’nin topu kaybetmesinin beklendiğini gördük
2. Numara cok kritik bunu ben de bugun gördüm

abdulkerimde geceleri bebeğini uyutumama sorunu var (yaşayan bilir)
adamın hayatını şaşırtır geceleri uyuyamamak
çocuğu doğduğundan beri var bi sıkıntısı

biraz dinlensin

Torreira Demirbay Kerem eskiden Oliveira müsait pozisyonda topu dikiyorlar ya ayar oluyorum abi halı saha topçu musunuz ya kaç milyon Euro kazanıyorlar yaptıkları işe bak yemin ediyorum amatör topçu hareketi ya belki atak bulucaz bunlar bilinçsizce dikiyorlar sonra atak yiyoruz

Arkasına düşen topa nasıl iyi vursun yav, ağzı olan konuşuyor
manu maçında da düzgün vuramayıp golü attığı için ona gönderme yapmıştım.az biraz saksıyı çalıştırsan anlayacan zaten.
ayrıca sana mı soracam ne yazacagımı birader. ağzı olan konuşuyomuş bak işine.

Bizim oyuncularin salakligi tol bize gectiginde atin taca stopersiz oynanirmi

Baris ilk yari iyiydi ama tum takim duran topa gitmisken calim atmasi cok enteresan

Pas yapacak 2 adam yok takımda. Aşırı sıkıntı bir durum. Sürekli saçma sapan şişirmeler, pas hataları bıktırdı artık

Şu takıma ortasaha almayan hain oğlu haindir bu transfer döneminde, Lucas dışında 1 tane bile istikrarlı performans veren ortasaha yok. Eğer almazlarsa, sezon bitimine kadar Okan buruk için tek olumsuz laf edersem ban atın
Bugun torreira da kotu habire ileriyor pas hatasi full

Geri
Üst Alt