Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.559
- 44.643
- 2.388
lan zahanın gol iptal olmasa yapmıştık
Emrahim ya fb butun anadolu takimlarini yener mi

Puan kaybetmezler gibi gelior bana

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lan zahanın gol iptal olmasa yapmıştık
Evet puan farkı aciir diye tırsıyorum. Yoksa bu feneri yeneriz biz.Ben transfer lazim degil mi diyorum? Ama sen aşiri tirsiyorsun. Yakismiyor
Sağol arslan @WilfHadi oğlum Wilf
Daha samiyene gelicek bu leş fbtam bir kırılma haftası burdan yürürüz haftaya lideriz 3 puan farkla
Kaan maşallahı var oynadığı her maçta güç katıyor bize
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav hakemler adam olsa şu kadro en az 6p fark atmisti febeye. Korkacaksan hakemlerden kork baska birseyden degilEvet puan farkı aciir diye tırsıyorum. Yoksa bu feneri yeneriz biz.
Şampiyon fb Caferim. oynamaya gerek yokEmrahim ya fb butun anadolu takimlarini yener mi((
Puan kaybetmezler gibi gelior bana(
Zaha ve Ziyech iş yapıyor. Asıl Tete gitmeliZahada çok eleştirildi sabredin dedim olucak dedim tete içinde aynısı abi oda toparlar ziyechi gönderelim ama netim o konuda Zaha tete kalabilir
İnşallah
Evet, oynamadık ama zaten belliydi çok kolay goller bulacağımız. Yani futbolcuların hareketlerine falan yansımıştı.maç güzel ama bence çok iyi oynamadık - Trabzon rezalet ötesiydi ve dağıldılar 3 üncü golle beraber.
çok iyi oynasaydık ortasaha sakin pas yapıp ileriyi koştursaydı şaka yok 7 8 atardık.