Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.542
- 106.175
- 4.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk golu enfesti kaanin mi bunun mu golü daha güzeldi bilemedimKerem sahada yoktu ama iki gol atması çok iyi oldu.
çok top öldürdük gene ama yani ona yanmıyor değilim.Evet, oynamadık ama zaten belliydi çok kolay goller bulacağımız. Yani futbolcuların hareketlerine falan yansımıştı.
Toparlanmaya basliyorlar, eksiklerde coktu. Fiksturumuz de cok iyi önumuzdeki 5 macta buyuk ihtimal firesiz gideriz.Yoo ben bizim öndeki topculardanda korkuyorum
Zahayı hep dedim bi anda patlıcak diye en gerekli maçta patladı bundan sonra kimse tutamaz daha dur zahayı almadı diye sövecekler Ali koçaBasaksehire 7 attiktan sonra bizi ve icardiyi kimse tutamamisti Simdi Trabzona 5 attik umarim Kerem ve Zaha'yida tutamazlar bu saatten sonra
Beter olsun, daha dur yeni başladık.Ahmet Ercanlar agliyor twitterda
O dar alanda o vuruşu en kral adam atabilirdiMüthiş.
Bence net sezonunun oyuncusu.
mükemmel bir adam.Müthiş.
Bence net sezonunun oyuncusu.
Ziyech sanki düzeni bozar gibi geliyor çok para gözZaha ve Ziyech iş yapıyor. Asıl Tete gitmeli
Zahanin koordinasyon sorunu var onu halletmeliZahayı hep dedim bi anda patlıcak diye en gerekli maçta patladı bundan sonra kimse tutamaz daha dur zahayı almadı diye sövecekler Ali koça![]()