SL 23/24 H:22 | Başakşehir 0-1 Fenerbahçe | MS | 24 Ocak

İleri 1 tane hızlı adam alıp önüne top atmayı akıl edememiş mal adam. Net olarak kaybetmeyi hakediyolar

yine maçta öyle bir hakem var ki, böyle bir şey olamaz.

bir pozisyon cereyan etsin yeter, ne olursa olsun ama ne olursa, direkt fb lehine düdük geliyor.

şimdi düdükten sonra topa vurmak tabiki prof bir oyuncunun yapmaması gereken bir şey, ancak öncesinde öyle bir faul uydurdu ki, akıllara zarar ya. adam da insan, anlık çıldırdı ve topa vurdu, ilk sarı.

ya vallahi kötü hakemlik ise lafım yok ama bilerek yapılıyorsa bazı şeyler umarım eninde sonunda ortaya çıkar ve bu insanların yaptıkları yanına kar kalmaz yaa.

ben son 100 maçta falan gs lehine rakibe çıkan böyle kolay kartlar görmedim.

irfancan abartısız sene başından beri lehine alehine verilen her kararda el-kol yapıyor, hakem azarlıyor, rakip ile diyaloğa giriyor. tek bir kart yok. tatlı tatlı uyarılar hep.

dedim ya bilerek oluyorsa bu işler, yapanlardan 1000 misli çıksın.

Ben böyle kötü bir taktik daha görmedim, topu ayagina alan Basaksehirli kaleci ve defans oyunculari kendi aralarinda pas yapip geriden cikmaya calisirken sürekli pozisyon veriyor.

Basaksehir futbolun f'sini bile oynamiyor. Skorun ilk yari sonunda bu sekilde olmasi kimseyi yaniltmasin. Bu macin temiz olduguna beni kimse inandiramaz.

Figueiredo denilen ahlaksiz sinyali verdi zaten. Oosterwolde ve Ismail sarti kart görmelerine ragmen cok rahat oynuyor, bunda bile bir bit yenigi aramamak mümkün degil.

Sahaya sadece yenilmek icin cikmislar. Skorun böyle olmasi sadece görüntü!

Bugun basak puan alsin profil fotomu çağdas yaparim

gecen sene antepte sagal diye bir herif macı vermişti 2 sarı yiyerek onu anımsattı

Ya neye uzuluyorsunuz cagdas maci vermek icin herseyi yapti zaten dzeko 3 tadic 1 4 tane atamadi adamlar 11 kisi olsa ne degisecek her sekil 4 5 tane yerler samsundan ankaragucunden kotumu basaksehirin kadrosu bir kez hucum etmediler

Suc baskanlarin boyle rezil top oynatanlari hoca diye takimin basina getiriyorlar hu cagdas hoca moca degil kayserideyken ilk hafta niye geriden pasla cikmadin serefsiz

cagdasa neden kızılıyor anlamadım adam her hafta oynadıgı 11le cıktı josef filan oynasada farketmezdi

komple helva gibi kadrosu akbilin

Çağdaş FM de felan sanıyor kendini. Koca ilk yarıda bir tane organize paslaşman yok halen ısrarla topla çıkmaya çalıştırıyor takımını.Eldeki oyunculara bir bak,oynanan oyuna bir bak kenarda göremiyor musun bunu? Gördüğünü herkes biliyor da neyse.10 kişi kaldın bakalım halen aynı taktik mi yoksa başka şeyler mi deniycen görcez.

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beceremediğin halde ısrarla pas yaparak çıkmaya çalışmak nedir arkadaş?..İleriye rastgele vursalar daha zor gelir FB.
Piontek orda topu alıp gitse hem penaltı olur hem ostorwolde 2. Sarıdan atılırdı. Ama bunda o beyin uok
Aynen öyle. Osterwolde kazması kontrolsüzce kaymaya hazır geliyordu zaten. Top önünde kaldığı anda bunu hayal etmiştim...

Geri
Üst Alt