SL 23/24 H:22 | Başakşehir 0-1 Fenerbahçe | MS | 24 Ocak

Çağdaş bize çok kasıyor
Hatta puan istatistiği de vardı
Yalnız bir yenilmezlik serisi var Başakcity de
Hiç belli olmaz

Başak her zamanki fb maçını oynar normal şartlarda kaleye vuran oyuncuları bu maç çalım veya pas verir pozisyon ölür. Bakalım başakda hiç oynamamış forvet, bekte stoper de oynayacak mı

Visca'yı trabzona vermesinden sonra bence Başakşehirin olayı bitti.

çok beklentim yok - olursa fenerdeki Kaos ve sahada gol atamayıncaki agresiflik - gerilimden kaybederler puan.

başakşehirin çok zorlayabileceğini sanmıyorum.

ımujgnhf.jpeg

ilk 4ün 8 puan gerisindeler - 4 5 maçlık seirye bakar o iş - ama bunu istiyorlar mı emin değilim. Bu sezon kaza gelmesin başımıza modunda da olabilirler nede olsa lig bitti gibi bakarak.

güya Türkiye'de şampiyon olmuş takım ... Bursa'da vardı...bir zamanlar... bir anlamı yok onu başarmış olmanın bu ligde

Halbukü alt kısımdanda 6 puan uzaklar - başakşehir ve benzeri durumdaki takımların varları yokları ilk 4 olmalı ligin hali böyleyken. ilk 2 çünkü alıyor bir şekilde rakiplerinden puanı. bu ekonomide en basit avrupa katılım parası her takımın hedefi olmalı- ama biliyoruzki çoğu yönetimin düşüncesi bu değil.

Kulüplerini geliştirmeye değil - demlenmeye yönetiyorlar.

Fred yoksa eğer Josef-Berkay-Emirhan çıksalar orta saha olarak iyi olur bence.Berkay zaten çift yönlü oynuyor işin defansif kısmını da yapar.Krunic oynarsa zaten hem Emirhan hem Berkay daha rahat çıkarlar ileriye.
Babacan-Dubois-Duarte-Ba-Lima-Josef-Berkay-Emirhan-Dennis(sakatsa Deniz)-Keny-Piatek bence bunlardan rahat puan alıcak bir kadro olur.

başakşehir fiziksel değil teknik takım. Bu yüzden fenere pek direnemezler gibi geliyor

antep ve samsun fiziksel takımlardı. Bire bir baskı yaparak yıprattılar feneri. Fred olmazsa belki durum değişebilir

tahminim: başakşehir 1-3 fenerbahçe

Aa Çağdaş fbden puan mı almış yok artık.

İsmail oyuncu değişiklikleriyle çok eleştirldi bu seferde ihtiyarları fazla oynatacak artık çıkarmaya gözü yemez tadic ve dzeko için adele problemi bekliyorum skor tahminim 1-1 teşekkürler iyi forumlar!

Geri
Üst Alt