SL 23/24 H:22 | Başakşehir 0-1 Fenerbahçe | MS | 24 Ocak

Kadrolarda çok yer verilmemiş ama bu takımın sol açığında Figueiredo oynuyor. Bunun dışında Deniz ve Piatek hücum hattı.

Geride Volkan-Dubois-Duarte-Ba-Lima garanti gibi Opoku cezalı olduğu için.

Orta sahada Berkay garanti bakalım yanındaki iki kişi için seçim nasıl olacak. Büyük ihtimal belirleyici nokta orası.

Takımlar normal oyunlarını oynar ve dış etkenler karışmazsasa 3 hafta sonra 4 puan önde oluruz

akbil ve alanya 3 sene öncesine kadar ligin en direncli ve fizikli takımlarıydı şimdiyse helva kıvamına döndüler ,fenerden bagımsız herkes puan alabılır bunlardan

Fenerin lehine hizmet edecek en büyük isim:

1291427_c078e69cee4b023cb2600d9ae707a15a.webp

Volkan
Dubois..Duarte..Ba..Lima
????...????
Deniz..Berkay..Figu
Piatek

orta 2 li maçı belirleyebilir bakalım

Josef ve Mahmut un son durumu nasıl belirsiz. Yaş toplamları 80 olabilir.

Ankaragücü maçı daha zor geçer, hatta bizim yarın ki istanbul maçı bile bu maçtan zor geçer. Yarım saatte bitirirler maçı geriden pasla çıkmaya çalışırken kaybettikleri toplarla. Çağdaş atandan bize hayır gelmez.

Ilk yillarda, IBB zamanlarinda, muthis bir dominasyonlari vardi FB ve BJK'ye karsi. 9 galibiyetin 7 tanesi ilk 9 macta geliyor, kaybedilen mac da 2010-2011 sezonu. : ) 2017'den sonra sadece iki galibiyet var.

Ekli dosyayı görüntüle 231594

2019'da Başak'ın yendiği maçta Başak'la kapıştığımız için Fb'nin yenmesi işimize yaramamıştı. Hatta fbliler dalga geçiyordu Başak onları yenince. Başakşehir'deki son 6 maçın 5'i aleyhimize bitmiş yani. Başak'ın aldığı tek maçta da 21-22'de bizim şampiyonluk iddaamız yoktu

Volkan
Dubois..Duarte..Ba..Lima
????...????
Deniz..Berkay..Figu
Piatek

orta 2 li maçı belirleyebilir bakalım

Josef ve Mahmut un son durumu nasıl belirsiz. Yaş toplamları 80 olabilir.
4 1 4 1 oynatıyor cagdas,josef yeni geldi mahmutta genelde yedek onur diye bir cocuk var onu oynaıyor
önlerınde ise ömer ali ve berkayı

Cockdaş olmasa belki derdim ama o varken hiç bir beklentim yok.

Kalede bir de EYT'li armut Babacan var geçmiş olsun.

Gecen seneki mac dün gibi aklimda, sacma sapan son dakika golu ile almisti FB, adam ceza sahasi icinde slalom yapmisti 10 kisi icinde. Bu maci da alirlar bence, cunku 1) cok Fenerli var Basak'ta, 2) bunlarin TD'sinden bize hayr gelmez.

Biz isimize bakalim, Samsunspor zaten yapti yapacagini :)

geçen sene de Başakşehir deplasmanında puan bırakma ihtimalleri vardı ama 1-2 galip gelmişlerdi.
Ben Fenerbahçenin bu maçı kayıpsız geçeceğini düşünüyorum.

Geri
Üst Alt