SL 23/24 H:22 | Başakşehir 0-1 Fenerbahçe | MS | 24 Ocak

Maçtaki herşeyi geçtim, bizde oynasa 4 defa sarı görecek herif kart görmeden maç bitirdi ya, daha ne denir...

Penaltı doğruydu ama işte bu penaltının aynısını fener aleyhine veremediler.
Ayrıca olay penaltı değil hakem ilk yarı ince ince doğradı basaksehir'i hava topu mücadelelerinde hep fener lehine kararlar verdi

Çok merak ediyorum Fenerbahçelilerin bu galibiyet içine siniyor mu? Daha doğrusu acaba hakemler bizi böyle kırmızı kart + penaltılar ile nereye kadar taşıyabilecek acaba diye korkuyorlar mı?

Zaten her türlü penalti ariyorlar baska türlü gol atamayacaklar o kollarimi sökerim yerinden yine sans taniman. Gol oluyorsa da olsun, daha kaleci var. O sansi vermeyecen bunlara.

Penaltı doğruydu ama işte bu penaltının aynısını fener aleyhine veremediler.
Ayrıca olay penaltı değil hakem ilk yarı ince ince doğradı basaksehir'i hava topu mücadelelerinde hep fener lehine kararlar verdi

Pozisyonun penaltı ile uzaktan yakından alakası yok

Penalti panaltida bu penaltiyi yapan oyuncuda beyin yokmu birak kardesim adam vursun gol olsun bize niye boyle kimse elle dokunmuyor hep eller kollar feneri buluyor anlamis degilim bu sezon incelense varya neler cikar kayseri macinda verilen son dk penaltisinin diyetini odettiler ama lamba tersine dondu formu dusen rezil bir fener var artik her macta puan birakabilirler

Çok merak ediyorum Fenerbahçelilerin bu galibiyet içine siniyor mu? Daha doğrusu acaba hakemler bizi böyle kırmızı kart + penaltılar ile nereye kadar taşıyabilecek acaba diye korkuyorlar mı?
Cevap basit, geçen senenin aynısı olacak

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saçma sapan bir üç puan. Başakşehir bir ara ceza sahası buluşma 4 felan idi 70. dakikalar civarı. Ne saçma bir oyun tercihi bu?

cevremde cok fenerli var fazlasıyla siniyor cokta sevınıyorlar hicbirşey umurlarında degil şampiyon olalımda isterse hepsi penaltıyla olsun diyeni bile var

Penalti panaltida bu penaltiyi yapan oyuncuda beyin yokmu birak kardesim adam vursun gol olsun bize niye boyle kimse elle dokunmuyor hep eller kollar feneri buluyor anlamis degilim bu sezon incelense varya neler cikar kayseri macinda verilen son dk penaltisinin diyetini odettiler ama lamba tersine dondu formu dusen rezil bir fener var artik her macta puan birakabilirler

Neresi penaltı yav ?

Geri
Üst Alt