⚽ SL 23/24 H:22 | Galatasaray 3-1 İstanbulspor | MS | 25 Ocak

rezil rüsva edin sunlari

GEoVJ0OW8AEozKe

maça giden vara galyana getirin ağınızı solunuzu kafaya çarpsa bile EL EL ELEL ELELEL diye haykırın stadda

Averajlarını alıp monte edelim bir taraflarına şunların.

11 Gol averaj farkı var - yaın 5 e hatta 4 e düşşsün

böyle böyle lider olacağız belli.

Yarin 7-8 Allah ne verdiyse atip iyice baski altina almamiz lazim bu sikecileri. Onlar ankaragucu ile carpisirken biz Antep’i de farkli yenip averaji kapatmamiz lazim.Lideriz ayagina istedikleri gibi at kosturuyo kopekler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maçta atabildiğimiz kadar gol atma maksadıyla çıkmamız lazım sahaya.

Averaj farkını derhal kapatıp, averaj farkıyla bile olsa en kısa sürede liderliği bunlardan almak şart.

+11 averaj farkı var. Birkaç haftada kapatmak mümkün. Bu maç büyük fırsat.

ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ ŞANLI GALATASARAY !

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önceliğimiz galip gelmek ve 3 puan almak. Ardından, mümkünse averajımızı artıralım ve farkı kapatalım.

şu kuşların bu akşamını atlamam lazım - uyuma kararı aldım.

yarın her attığımız golde discoya dönüştürmeyini kovalasınlar...

VAR’da hakan ceylan’ı bekliyorum bu arada.

Şu yapılanları gören hırslı bir topcunun yarın o hirsla topu dişleriyle parcalamasini beklerim. Ruhsuz oynayan adam görmek istemiyorum. 2-0 falan olup maçı rölantiye alana daha ağır soverim. Bundan sonra herkes dusmanimiz. 10 sa 10 kac atabilirseniz atin

Evet bugün ki maç bize tekrar gösterdi ki Galatasaray'ın Galatasaray'lıdan başka dostu yoktur. Medya, Anadolu kulüpleri ve onların teknik heyetleri K.O.Ç un kölesi olmuş durumdalar. Dostumuz yok düşmanımız çok! Geçen sezon olduğu gibi yine alayını üst üste koyma vaktidir. Geçen hafta kıvılcımı yaktık. Şimdi kıvılcımı ateşe çevirme vaktidir. Sen şampiyon olacaksın!

Geri
Üst Alt