⚽ SL 23/24 H:22 | Galatasaray 3-1 İstanbulspor | MS | 25 Ocak

okan hocam ic sahada neden bu takım işkence cekıyor artık açıkla yada tedbir al bişeyler yap

Tebrikler aslanlar. Ayrıca maç konusunda küfür ederek raporlara bakmamiza neden olan renktaslarimi da en derin sevgilerimi gönderiyorum. Raporlara bakmaktan maçın tadını alamiyoruz

Renktaslar!

Takim kotu oynadi, evet. Hic hosuma gitmedi, boyle gormek istemiyorum takimimi.

Simdi gelelim rakibe...

BU, "Ben kume dusmek istemiyorum" oyunu degil. BU, "Ben tesvik primi aldim" oyunu. Hirsli oyuna varim, ama rakip takimin yarisindan fazlasi cirkeflik pesinde olursa ve hele o sert mudahaleler ve neredeyse Baris'in bileginin kirilacak olmasi falan, bunlar normal degil.

Bu kadar zorlanmamak lazımdı normalde

Arada olur böyle maçlar ama bir daha olmasın sezona bir tane yeter.

Sağ bek, sol bek 8,5 numara acil

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali koç parayı az verdi galiba o şeref yoksunu kaleci ye yastık yorgan verin yatsın bu gün orada

İcardi son pozisyonda iyi çekti zayıflamışta formunda olmasa bile çok büyük oyuncu olmadan olmaz. Bu maçtan tek anladığım bu.

Basima agrilar girdi gene bi cozum bulmak sart yoksa en kritik yerde patlayacaz cok bariz bu

kendi adıma bir daha averaj muhabbeti yapmayacağım bu takım o farkı kapatamaz emin oldum iyice, tek beklentim bazı maçları bu kadar gerilime girmeden kazanmak olur ancak sezonun kalanında.

Geri
Üst Alt