- 1 Ağustos 2009
- 44.966
- 43.597
- 4.198
Galiba farklı kazanacağız. Bu hissiyat en son 7-0lık başak maçında vardı.
Ama kazanalım da kaç olursa olsun
Ama kazanalım da kaç olursa olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sefer tersi olsun artık. Fark atalım, baskı kuralım ve ezip geçelim.Ne zaman fark beklesek g.t zoruyla kazanıyoruz 1-0 olsun bizim olsun
Akşama abur cubur ne var? Bir kac paket daha al gol olarak yağdıkca kafana dikersin sende sevinctenYok işe konsantre olamiyorum
Hafta icine mac koymayin
Veli bana bak sen futboldan baya anliyorsun heTrabzonspor'u +4 averaj ile yenmek gerçekten süper iş oldu. Fb ile genel averaj farkı 10'a düştü. bir de beklenmedik bir maçta yapıyorsun bu averajı. mesela fb bu deplasmanda daha dolu bir ts ile oynayacak. keza biz de daha kolay bir ads ile oynayacağız.
Her iki takım için, alınan skorlar ve fikstürde kalan maçlara da bakarsak, gayet de 2 maçta kapanacak bir fark 10 averaj.
ha ben genel averajın çok nadir olarak şampiyonluğa etki ettiğini -belki 30 yılda bir bile değildir- ve çok da önemli bir parametre olmadığını düşünüyorum da bazı arkadaşlar bayağı kafaya takıyordu bu durumu.
haa bu maçta da tabi önce hedef 3 puan ama şöyle güzel bir averaj da fena olmazdı hani.
şahane olurBir önerim var. Sahamıza gelecek fb arka bahçesi takımlarla çıkacağımız maçlarda kırtasiyelerden alınan sahte dolar euro banknotlarını yedek kulübelerine ve hocalarına doğru fırlatmak lazım her maç.
Yok işe konsantre olamiyorum
Hafta icine mac koymayın