⚽ SL 23/24 H:22 | Galatasaray 3-1 İstanbulspor | MS | 25 Ocak

Daha geçen madrid göt zoruyla 90+10 da lig sonuncusu almeria yı yendi.

Allah aşkına yok fark atarız falan vs konuşup durmayın.

Heryerden saldırıyorlar bütün tuşlara basıyorlar görmüyor musunuz

Dk 5 bi uzun top kırmızı kart veya penaltı. Ondan sonra çıkarmaya uğraş anasını satıym.

Bir önerim var. Sahamıza gelecek fb arka bahçesi takımlarla çıkacağımız maçlarda kırtasiyelerden alınan sahte dolar euro banknotlarını yedek kulübelerine ve hocalarına doğru fırlatmak lazım her maç.
Gereksiz yere motive etmiş oluruz. Hiç gerek yok böyle şeylere .

Taraftarın da artık şampiyonluk havasına girmesi lazım kayseri maçında 1-1den sonra çok iyiydi mesela takım düşmüşken müthiş etki ettiler maça.Enerjisi yüksek, pozisyonlara refleks gösterebilen bir taraftar bekliyorum bugün.

Daha geçen madrid göt zoruyla 90+10 da lig sonuncusu almeria yı yendi.

Allah aşkına yok fark atarız falan vs konuşup durmayın.

Heryerden saldırıyorlar bütün tuşlara basıyorlar görmüyor musunuz

Dk 5 bi uzun top kırmızı kart veya penaltı. Ondan sonra çıkarmaya uğraş anasını satıym.
Aslında 1-0 ile 10-0 fark yok çünkü bunların son maçı İstanbul’la iş oraya kalırsa 30 tane atarlar

Öne geçtikten sonra yapalım abi. Maç biterken mesela. Ayrıca bize karşı zaten ekstra motive ile çıkmıyorlar mı ki?
Bize, hem rakip oyuncuların hem de teknik direktörlerin daha hırslı olmalarının en büyük sebebi, Galatasaray'ı yenmenin Fenerbahçe'yi yenmekten daha büyük bir olay olması. Galatasaray, bu ülkenin en büyük camiası ve spor kulübüdür. Bu yüzden bize karşı rakiplerin ayrı bir motivasyonları vardır. Bir de şu var ki, Galatasaray'a karşı iyi oynarsan Fenerbahçe tarafından ödüllendirilirsin.

Guardiola, Klopp gibi hocalar en zayıf rakibe karşı oynarken bile onları motive etmemek için gereksiz övgüler söyleyip ellerinden geleni yaparlar. Biz işimize bakalım, öne geçtiğimizde bile gevşemeyelim. Ha Fenerbahçe'ye, Beşiktaş'a yap çünkü onlar senin rakibindir. Motivasyon zaten yüksek olacaktır onların. Ama Anadolu oyuncusunu tahrik etmek iyi değildir. Hiçbir şey yapamazsa oyuncunu sakatlar.

1-0 olsun bizim olsun.

10-0 yensek keske, Kadikoy'de bok kokusu sarilir her tarafa.

Rüyamda maçı gördüm bizim orta sahada makeleleyle viera oynuyordu forvette baran vardı, maçın başında barış alper gol attı sonra uyandım

Dk 6-kornerden davinson
Dk 12-zaha
Dk 27-dbay frikik
Dk 36-kerem
Dk-45+2-penaltıdan mertens
Dk 53-barış
Dk 68-zaha
Dk 77-ikardi kafa golü
Dk 84-penaltıdan ikardi

9-0

Barış Alper bu maçta gol atarsa eşiği aşmış olur ve artık beklenen patlamayı yapabilir diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt