⚽ SL 23/24 H:22 | Galatasaray 3-1 İstanbulspor | MS | 25 Ocak

zahayi bugün hic begenmedim

Kerem A.

*Sürekli top kaybı yaparak rakibin kontra atak silahı
*Ego tavan her topu ben kullanırım vs havalarında berbat penaltı attı dua etsin kaleci mal
*Sezon başından beri yeter artık HAKEM itirazları vs başlarda hakem çocuğa taktı dedik kaçıncı bu artık ateş olmayan yerden duman çıkmaz Kerem GALATASARAY ismini arkasına alıp böyle davranmaya hakkı yok
*Golden sonra iyi bakın sevinmeye giden yok tebrik etmeye giden yok Kerem'i sevilmiyor çok net.
*Gereksiz itirazından sonra kaleci dahil 4 oyuncu geldi Kerem'e ne yapıyorsun diye, itirazını bile takım olarak değil bireysel alana taşıyor kerem efendi
*Derhal gönderilmeli ederi neyse artık, sene başında pen6 pası vermeler, CL maçları dahil altı pastan sayısız gol kaçırmalar, çıkıp taraftara gazetecilere cevap vermeler, kimsin lan sen, Fatih TERİM'de kuzu gibiydin yapsaydın ya TERİM zamanı, takım disiplini için bu tarz davranış göstereni çekeceksin kızağa yada yollayacaksın burası GALATASARAY yeter artık çoluk çocuğun afra tafrasınla uğraşacak değiliz.
Tamam

Oyuncu şu pozisyonlarda ise ofsayt değildir;
  • Ofsayt pozisyonunda olmasına rağmen, top rakip oyuncuların herhangi birinin müdahalesi sonucu kendisine gelirse
Orta yapıldığınd" aktifte" diye kılıf yaparlar.

halbuki kaleci çeliyor- kendi adamınada çarpıyor..
bencede ofsayt değildi

istediğim kadar sevinemiyorum - bayram edilecek maç pislik hal aldı

sıkıştı içim resmen.

36 yasindaki adamdan utanin be. Herif kosmaya devam ediyor Ndombele ise yerde surunuyor.

Geri
Üst Alt