Su pozisyonu izleyin..
Galatasarayli olarak degil objektif olun ve yorumlayin..
Goruyor musunuz ofsayti?
Buna ofsayt degil diyen .....
tüm yorumuna katılmakla birlikte..şunu bizim takım icinmi onlar icinmi diyorsun cünkü dikkat ediyorsan biz zorlu periyotlardan sonra iyi kötü bir ritim yakaladık Ts macıyla birlikte fener ise son 4 mactır bariz şekilde düşüşte yani tek skorlu maclarda golü yememeleri mucize gibi birşey yani bana göre hem fizik olarak düşmeye basladılar hemde bizim enselerınde olmamızın stresini yaşıyorlar sadece ismail degilde takımda da var bu stress son 15 dk 5li defansa döndüler korkudan...Bakalım hoca ve takımın omurgasını teşkil eden oyuncular bu işi nereye kadar taşıyabilecek?..
Hatay-Sivas-Rize-Kpaşa --->Ne alaka yahu bir sürü zor maçları var.
Hatay kolay değil (küme durumundan)
Trabzon kolay değil
Bjk kolay değil
ADS kolay değil
Kayseri kolay değil
5 tane gayet zor maç var burda.
Alanya Pendik Konya sürpriz yapma potansiyelleri var ve kümede kalma yarısındalar.
Sivas Rize Kasimpasa yatabilecek konumdaki 3 takım. Ancak kasimpasa da küme sorunu var.
Bide bizle deplasmanda oynayacaklar. Diger zor maçlarının çoğuda deplasman.
Asıl suana kadar sadece 3 zor maç oynadılar. Basaksehir Antalya Ankaragucu.
Daha bu köprünün altından çok sular geçer. Hele bugünkü oyunla bu fixturden sağ çıkamazlar. Çekirge kaç Daha ziplayacak gorecez hep beraber. Hakeminde kurtaramayacagi maçlar gelecek daha.
Rize Sivas Kasimpasa kolay kategorisinde demiştim zaten. Ama Hatayı o klasmana koymuyorum sebeplerini yazdim.Hatay-Sivas-Rize-Kpaşa --->
ADS içerde takım dağıldı
Bjk içerde takım dağıldı + Koçspor
Kayseri içerde takım dağıldı
Bi tek TS dep zor onlar da dağılmanın eşiğinde
Adamların iki maçı var aslında. TS dep ve biz
Ha dersen ki Samsun maçı gibi sürprizler olabilir evet elbette olabilir
Ama TS dep dışında puan kaybetmeden bize gelmeleri gayet olası
Bak fazla uzatmadan fikrimi özetlemeye çalışayımRize Sivas Kasimpasa kolay kategorisinde demiştim zaten. Ama Hatayı o klasmana koymuyorum sebeplerini yazdim.
Kayseri ads bjk dağıldı da bu tüm sezonu öyle geçirecekler anlamına gelecekse küme düşerler. Hepsi toparlanacak illaki. Kendimi bildim bileli lig böyle. Hadi hepsine okeyim senin hesaba gelelim. Onların ts maçı bizim başak ve antalya maçı mı zorlu oluyo o zaman. Yani bu hengame 2 maç için mi? Ki Trabzon fenere tam kadro cikcak ve deplasman. Başak ve Antalya mi zor yoksa ts mi bu durumda ve Galatasaray deplasmanı. Avantaj bizde. Rize ve sivas biraz fazla bilinecek bize sivas icerde zaten. Ben dediğin gibi düşünmüyorum. Bide biz böyle hesap yapıyoruz ama iki takımda sürpriz kayıplar yasayabilir. Sadece biz şuan takim olarak daha iyi yoldayız. Fenerde dağılma sinyalleri görüyorum.
O zaman diyosun ki fener ts maçı hariç bizim maça kadar tüm maçlarını alacak yada kağıt üzerinde zayif. Bende bazı takımları kucumsuyosun diyorum. Rize fenerden puan alsa naapcaz mesela. İlhan Palut var. Satmaz mesela o adamBak fazla uzatmadan fikrimi özetlemeye çalışayım
FB kağıt üstünde biz ve TS dışında bu maçtan (Antalya dep) zor maç oynamayacak, belki duruma göre Konya dep
Bizim de elbette çoğu maçımız kolay çünkü lig boktan. Fakat zorluk derecesi Antalya deple kıyaslanabilecek Alanya - Ankaragücü - ADS - BJK deplerimiz var. Yani zor maç sayımız daha fazla
Bir de ben Fb takılsın ki biz rahatlayalım istiyorum. Sami Yen'deki maça beraberliğin bize yettiği bir senaryo ile çıkmak zorundayız. Galibiyet şart parolasıyla çıkarsak başarılı olma ihtimalimiz çok aşırı yüksek. Lig o maça kalmamalı, kalacaksa da beraberlik yetiyor olmalı
E şimdi FB fikstürüne ve bizim fikstüre bakınca hiç de öyle olmayacak gibi görünüyor
Fenerde dağılma sinyalleri sezon başı ve TS maçı sonrası da vardı ama hakemler devreye girip toparlamıştı. Şimdi de öyle oldu Başakşehir'e puan verip tepetaklak olacaklardı kurtarıldılar
Fener dağılır dağılmasına ama dağıtacak ekip yok anlayacağın
NOT : Onlarda galibiyetler kırmızı bizim işimize gelmiyor diye .Fenerin fikstür
Antalya (d)
Alanya
Rize(d) potansiyel yağışlı soğuk maç ama Rize yani
K.paşa
Hatay(d) averaj maçı olur
Pendik - Fazia gelir mi Fazia-ligde kalma hesapları başlar burda
Trabzon(d)
Adana Demir
Karagümrük(d) beleş deplasman
Sivas (D) - ahaaaa
Beşiktaş
Konya (d) - ahaaaaa
Kayseri
GALATASARAY(d)
İstanbulspor - beleş maç
Bizim
samsun(d) -1.Şampiyonluk maçı
Başakşehir
Ankaragücü (d) - bugünkü ankarayı öperiz
Antalya
BJK (D) - 2. Şampiyonluk maçı
Rize
Kpaşa(d) - hep nefret ederim.
Hatay - Mahşer günü 10 averaj
Alanya(d)
Pendik
Ads(d)
Sivas
Karagümrük(d) - doğramaya uğraşacaklar hakemle 3.şampiyonluk maçı
Fener - iş buraya KALMAMALI - pis hislerim var bu tff ile
Konya(d) - iş buraya kalmaz
Biz de her maç mükemmel oynamıyoruz hacı ama kötü oynarken de kazanabilmek şampiyon edası gerektirir. Bu maç benim açımdan ölçü maçı oldu fb yi bu sene ciddiye almamız gerekecek geçen seneden daha dirençliler çünküfener ne oynadi bu mac? bu sene rakipler über vasat!