SL 23/24 H:24 | Beşiktaş 2-0 Trabzonspor | MS | 4 Şubat

Sivas maçındaki haklı yere iptal edilen penaltının ağlamalarının karşılığını ts yi harcayarak verdiler

bjk ilk yarı

gol beklentisi 0.07
RCS topla buluşma 4
isabetli orta 0

ilk yarı sonucu bjk 1-0 ts

türkiye'de futbol maç skorlarını türk hakemleri belirlemektedir.

Ulan Avcı yi istifa ettirmeye calisiyolar fener maçına çıkmasın diye. Nasıl bir gt korkusu bu yaw. Nasıl iğrenç bir düzen nasıl kalleşlik lan bu.. Bu beinsports denen adi kuruluş zaten ayrı birsey. Bununla ilgili yönetim halen ciddi bir adım atmadı. Aziz Yıldırım zamanında bunları havuzdan çıkmakla tehdit ediyodu. Biz hiçbir şey yapamıyoruz. Sebebini biliyorum da neyse...

bu sezon leş gibi kokuyor.

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş’ın rize‘yi bir kaç hafta önce deplasmanda 0-4 yendiği maçta rize’ye uyuz olduğum için “uyuz olmayan Galatasaray’lı var mı bilemem”
beşiktaş zaten 0-2 önde bunları rize gibi takımları yakaladığın zaman affetmeyeceksin gibilerden yazdığım bir mesaja karşılık ismi lazım değil bir vatandaş iki hafta boyunca yememiş içmemiş sıçmamış bjk nin pendik faciası sonrası beni etiketleyerek beşiktaş’ı nasıl buldun beğendin mi diye bana yazmış.İnsanda biraz utanma olur.Hiç mi yazdığım mesajlara bakmadın 60 yıllık Galatasaray’lı birini beşiktaşlı ilan ediyorsun.Espri anlayışından uzak o kadar çok sığır var ki hepsini kesimhaneye versen bu et fiyatları yine düşmez.

haydi ula trabzonum

kalleşlere bak penaltı vermemek için nasıl savunuyo eli arkadaydı falan diyo

Geri
Üst Alt