⚽ SL 23/24 H:24 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 2 Şubat

bu maçı almamız lazım. Bu kadro ile puan kaybı olmamalı

Zaha ve Kaan oynayacak mı,net bilgi yok.transfer konusunda, oyuncuların durumları hakkında inanılmaz bilgi kirliliği var,bu taraftarı yoruyor ve tepkileri arttırıyor.

Aslında yönetim şampiyonluğu çoktan gözden çıkardı bence ama Okan Hoca direniyor yoksa yonetimin hakemler transfer konusundaki rezillikleri bunu dogruluyor

Bir yanlışlık yoksa Sanchez, Barış ve Kerem A. sarı kart sınırında. Bu maçtan sonra Başakşehir ve A.Gücü deplasmanı var.

Sanchez cezalı duruma düşerse Abdulkerim de sakat, stoper sıkıntısı olabilir.

Barış ve Kerem cezalı duruma düşerse yerli sorunu olabilir.
Dikkatli olmaları gerek.

Samsunspor - Galatasaray maçının VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Djiku'nun Icardi'ye vurup düşürdüğü pozisyonda penaltı için hakemi VAR'a çağırmamıştı.

Hayirli isler.

benim nezdimdeki ilk Şampionluk maçı

her zaman dediğim hakemide yeneceksin dediğim maçlardan ilki (diğlerleri BJK ve Karagümrük deplasmanları)

işi oralara bırakmadan çat çat koparman lazım maçı ki istediklerini denesinler. 0-0 1 gollü skorların hepsinde operasyon potansiyeli var zaten.

Demirbayi ortasahadan çıkarmamız lazım o bölgede olunca en çok.kufuru kendisi yiyor transfer olmayacaksa lucasin yanında Kaan olmali

Demirbayi ortasahadan çıkarmamız lazım o bölgede olunca en çok.kufuru kendisi yiyor transfer olmayacaksa lucasin yanında Kaan olmali
Mertens ile birebir pozisyon bana göre demirbay - daha gerisinde olmuyor.

Kaan > Berkan > Ndomb torreira'Nın partnerleri bana göre. (şu ana kadar izlenilen kısım baz alındığunda - normalde hala ndombeleden beklentim var ama umudum çok yok)

siyah forma ile çıkıyormuşuz bir tane dümdüz sarı veya kırmızı forma ayarlamaktan bile aciz ve beceriksiz bu işle ilgilenen kişiler.
1706875542964.png1706875577127.png

Bir yanlışlık yoksa Sanchez, Barış ve Kerem A. sarı kart sınırında. Bu maçtan sonra Başakşehir ve A.Gücü deplasmanı var.

Sanchez cezalı duruma düşerse Abdulkerim de sakat, stoper sıkıntısı olabilir.

Barış ve Kerem cezalı duruma düşerse yerli sorunu olabilir.
Dikkatli olmaları gerek.
Barış daha yeni Sivas macinda cekti

Geri
Üst Alt