⚽ SL 23/24 H:24 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Kale arkaları full boştu son 2 gün orası full bizden. Millet ilk günden yapıştırdı benim aklımda yoktu sonra gideyim dedim.
Kombineler dışında stadyum komple bizden diyeyim onu da. En az yarısına tekabül edebilir.
Bizim sülaledeki 5 kişi de birbirinden habersiz bilet aldıysa şehri düşün kuyruk vardı ilk gün.
inşallah bizimkiler doldurur.samsun taraftarı iyi...zor maç birde seyirci baskısı olmaz inşallah..

inşallah bizimkiler doldurur.samsun taraftarı iyi...zor maç birde seyirci baskısı olmaz inşallah..
Ne yalan söyleyeyim Samsun’un seyirci baskısı olduğunu ben hiç görmedim en tansiyonu yüksek maçlar olan playoff maçlarında bile bu taraftar pamuk gibiydi.
Bir göztepe değil bu şehrin taraftarı işin özü. Birde stadyumu şehir merkezinden uzaklaştırınca ve büyük maçlarda maçlara bizim çekirdekçi tayfa gibi doluşuyor. Hiç maça gitmemiş adam sırf instagram postu için maça gidecek yarın.

Taraftar benim en az dert ettiğim konu. Ben rakip konusunda da endişe etmiyorum bizim takım beni endişeye sokan, aptalca goller kaçırılır iş zora sokulur.

Endişe edilecek bir tane ofansif os var o kadar. Beklerden deli gibi açık vermeyelim illa kazanalım diye saldırmayalım yeter.

Sağda barış solda berkan çıkarız sanırım
Kaan kamp kadrosuna alınmış ama, sakatlığının durumu nedir bilmiyorum tabi. Berkan-Kaan olur ise Barış yine sağ kanat başlar gibi, diğer durumda Berkan-Barış bekler Kerem-Zaha kanatlar olur sanırım.

Şu maçı erken çözelim yeter. İllallah geldi bu sezon tek farklı skorlardan. Samsun maçı nedense çok rahat geçecekmiş hissiyatı veriyor bana. En son bunu TS maçında hissettim. 0-3, 0-4 gibi bir skor bekliyorum.

Bundan evvel oynadığımız son Samsun deplasmanı gibi hikaye çıkan bir maç olursa da yok demeyiz :D (11-12 devreyi 2-0 geride kapatıp 4-2 kazandığımız maç)

muslera
kaan nelsson sanchez baris
torreira demirbay
kerem mertens zaha
icardi

Transfer filan fazlasıyla meşgul etti gündemi.

Şok sonuca hazırlıklı olalım.

Geri
Üst Alt