- 27 Ocak 2010
- 132.094
- 97.123
- 5.488
naci!!!Kötü hislere sahibim!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
naci!!!Kötü hislere sahibim!!!
Yeni sağ bekimiz hakkında görüşlerin nedir?Get lan
Kötü hislere sahibim!!!
Alanyasporla oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası'nda Samsunspor maçı kazanarak Alanyaspor'u elemişti.Oyuna sonradan girip 2 tan asist yaptı.Saha içinde de etkili hareketleri vardı..Usta sen bu bilgiye niye vakifsin Samsunlu değilsen
Son dakika da Rıdvan veya Dubois olabilirOkan hoca "gece 2 ye kadar vakit var, her şey olabilir" diyerek AVL ye sol bek yetişirin kasılmasına işaret etti gibi
Yeni sağ bekimiz hakkında görüşlerin nedir?
Hocam haklı olarak eksikliğin giderilmesi için transfer istiyordur, ama bonservis ödemeden de almak sol bek için çok zor gibi. Yaş bir iş birazOkan hoca "gece 2 ye kadar vakit var, her şey olabilir" diyerek AVL ye sol bek yetişirin kasılmasına işaret etti gibi
rıdvan olmaz ya dün bile 5 m bıdı bıdıd rıdvan 1.6 mı 1.8 mi ne kazanıyor muhabbeti vardıSon dakika da Rıdvan veya Dubois olabilir
Okan hoca "gece 2 ye kadar vakit var, her şey olabilir" diyerek AVL ye sol bek yetişirin kasılmasına işaret etti gibi
Korktuğum başıma geldi PVA ve Yedlin beğenen birinin yorumu ürküttü.Müthiş
@Emre Altun nöbeti kilitlemesiyle transferler geldi.Transfer kapları geldi, maç sonu olur diye düşünüyordum, maç öncesi geldi.
Ağlama ulen
evet haklısın sanırım sol bek için Türk demiş - 9 una kadar lig için ortasaha heralde+ 1 yabancı boşluğumuz var lig için alabiliriz dedi yani bir orta saha bakılıyor anladım ben?