⚽ SL 23/24 H:24 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Ya 10dk'da 2-0 yaptığımız maçta bile averajı düzeltmek için bir hamle yapamıyoruz. Resmen 2-0'a yattık.

Samsun ilk yarıda 10 dakika iyi top yapmıştı, hoca gereken uyarıları yapmış. Demirbay ve Barış'ı beğendim. Nelsson bildiğimiz gibi, Zaha'ya gol yakışırdı. Halil iyi top dağıttı, o bölgede kullanmaya devam edebiliriz. Okan hocayı tebrik ediyorum
Rahat kazandık

Muslera ve Nelsson maçın en iyileriydi. En kötüleri de Kerem A ve Icardı.

Operasyon çekmek için gelen onun bunun çocuklarının planlarını erken bulduğumuz gollerle bozduk. İki net penaltımız verilmedi. Bu yönetim daha ne kadar susmayı düşünüyor? Ulan biz averajla şampiyonluk vermiş takımız. Pısırık herifler!

Hakemler artik averaj kapanmasn diye ugrasiyor yönetim uyuma!!!
Icardiye yapilanlara göz xumuyor bu seref yksunu hakemler

Verilmeyen penaltılar yüzünden 15 civarı averaj kaçtı. O penaltılardan sonra daha fazla skor da yapılabilirdi hatta.

son 20 dakika resmen uyuttuk samsunu bravo hocam.Ayrıca icardinin pozisyonuna penaltı vermeyen hakemide varıdaki hakem bozuntusunuda küfür etmek istemiyorum ama yazıklar olsun ya

Bitiricilik düzeyimiz hala felaket. Golleri bastan atmasaydık kriz geçirebilirdik.

neden içerideki maçlarda deplasmandan daha garip duuyor söyliyeyim.

Deplasman taraftarı > içerideki taraftar x 20

takım karşılama etme - doğru adamı trbüne çağırma etme .(kerem A 'Yı çağırdılra - her şeyden bağımsız)

Hakem en azindan her boka faul calip kart cikarmadi, diger hakemlerin aksine futbol oynattirdi. Begendim keske hep böyle olsa.

Geri
Üst Alt