Adem Bıyık
Kırmızı Üye
- 25 Ekim 2019
- 1.969
- 1.585
- 603
zor maç olur diye düşündüm ama erken gol rahatlatti. önemli bir deplasmanı atlattık fb nin puan kaybını görürsek yine güzel bir hafta sonu geçiririz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ekstra bir vurdumduymazlık vardı 2-0 lık skor yüzündenBitiricilik düzeyimiz hala felaket. Golleri bastan atmasaydık kriz geçirebilirdik.
Hocam, adam yerdeyken rakip tekme atıyor kasıtlı. Hakem de izliyor sadece. Delirmemek mümkün değil.
Salı günü maçımız var tekrar hocam, doğrudur.2 penaltı verilmedi. 2 golü bulduktan sonra rolantiye aldık maçı. Rakibin kartları verilmedi. Hafta içi Türkiye kupası maçı var şimdi sanırım.
vinicius geldi relaxBitiricilik düzeyimiz hala felaket. Golleri bastan atmasaydık kriz geçirebilirdik.
Berbat bir hakem performansı vardı. Verilmeyen en az 2-3 net sarı kart var net 1 penaltı var 1 tanede o pozisyonun tekrarını izlemediğim için net diyorum elle oynama vardı ceza sahsı içinde penaltı.Hakem en azindan her boka faul calip kart cikarmadi, diger hakemlerin aksine futbol oynattirdi. Begendim keske hep böyle olsa.