⚽ SL 23/24 H:24 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Yani bir kulüp bu kadarmı simgesine benzer (aslan) yahu! Hakem içimizden geçti, rakip futbolcular tahrik etti, kuşlar durmaksızın ötüyor! kimsede tık yok! Çünkü aslanın karnı tok uyku vakti...

Sivas antep samsun yeminle minumum 5 banko penaltı var bunları konuşmayan şerefsizdir!

Tertemiz ve çok kritik bir galibiyet. Samsun iyi çıkış yakalamış bir takımdı ve zor bir deplasman olacağı belliydi böyle bir maçı ilk 10 dakikada harika oldu sonrasında biraz vitesi düşürdük ama önemli olan 3 puandı, Liderliği alabileceğimiz bir hafta olacağını hissediyorum hadi bakalım umarım gerçekleşir.

Rahat falan kazanmadık. Samsun maçın tamamında bizden üstündü, bir gol yesek maç iyice zora girerdi. Bu takıma orta saha takviyesi lazım, yoksa şampiyonluk kolay degil. Kadroda baska adam olmadigi icin hoca istemeyerek Dombili'yi oyuna aldi.

Öyle saçmalık olmaz isterse 20-0 olsun, averajımızın anasını belledi şerefsizler
Ben penalti degil demiyorum. Herkes uykudaydi son 20 dakika zaten. Ne kenar yonetim, ne futbolcular itiraz etti. Tabii ki verilmeliydi.

Ayrica averaj konusuna fazla takiliyor bence insanlar. Hala duzelebilir, daha cok hafta var.

Hakem kararlari Icardi'yi dusuruyor. Bunu fark etmis olacaklar ki bir suredir Icardi lehine faul bile calmak yasaklanmis gibi gorunuyor. Butun hakemler anlasmis gibi bu konuda.

Berbat bir hakem performansı vardı. Verilmeyen en az 2-3 net sarı kart var net 1 penaltı var 1 tanede o pozisyonun tekrarını izlemediğim için net diyorum elle oynama vardı ceza sahsı içinde penaltı.
Uzun zamandır bu kadar kötü bir hakem görmedim. En az 4 sarı 1 kırmızıyı göstermediği gibi 2 net penaltıyı vermedi. Bu hakemin ve vardaki şikecinin bir daha maç almaması lazım. İnanılır gibi değil.

Muthis bir 3p oldu. Samsun son haftalarda formdaydi, 4 mac 2g 2b ile geldi

Vinicius hemen bandirma macinda ilk 11görelim bir zahmet

İlk yirmi dk ve ikinci yarının belli bölümleri dışında beğenmedim takimi.

AMA

Verilmeyen penaltı(lar) kalenin içinden kaçan üç gol(icardi/mertens kerem Kaan) yoruyor be. Kendinize gelin abi rahat maç izleyelim artik

Bu arada tamam kerem canimiz cigerimiz protesto etmeyelim destek olalim ama adam bayadir formsuz. Destek olacam diye ilk 11 de İnat etmeye gerek yok. Yedege cekilip biraz kendisini dinleyip muhakeme yapmasini saglamak lazim. Eminim bu imkan verilse kendisini toparlayacaktir.

Geri
Üst Alt